Με την ενδεκάδα των επιτυχιών…

*ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2019 22:24

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα παρότι η ομάδα πέτυχε την παραμονή στην κατηγορία αποφάσισε να βάλει την ίδια ενδεκάδα, με την οποία πέτυχε τα σημαντικά αποτελέσματα κόντρα σε ΠΑΟΚ(1-1) και ΑΕΚ(1-0) ώστε να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές αλλά και να προσπαθήσει να πετύχει ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή στις 19.00 στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η ΑΕΛ με νίκη θα βρεθεί ακόμα και στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος, που σίγουρα σαν βαθμολογική θέση αποτελεί σημαντικό γεγονός ανεξάρτητα αν η ομάδα μέχρι την προτελευταία αγωνιστική πάλευε για την παραμονή. Η ουσία είναι ότι φέτος με δεδομένο τον υποβιβασμό τριών ομάδων ή και τεσσάρων μέσω μπαράζ, ήταν το πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Ο Φέστα χθες έκανε προπόνηση στο AEL Fc Arena και για το παιχνίδι της Κυριακής δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Φατιόν, Μιλοσάβλιεβτς, Ζίζιτς και τους τραυματίες Μπέρτο, Γκοΐκοβιτς, Χούμπτσεφ.

Πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο προπονητής θα είναι με τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπράλιτς, Μόρα, Γκόλια ή Γρομητσάρη, στη μεσαία γραμμή δεξιά τον Καρανίκα και αριστερά τον Ζίφκοβιτς, ενώ πιο μέσα θα βρίσκονται οι Σετσέροβιτς, Μπάλας, Γιακιμόφσκι και στην επίθεση οι Σικάφκα και Νούνιτς.

Σήμερα η προπόνηση θα γίνει το πρωί, ενώ αύριο στις 3 μ.μ. και ακολούθως η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Καρδίτσας.

Αυτό που τόνισε ο προπονητής στους παίκτες είναι ότι θα πρέπει να παίξουν ελεύθερα χωρίς άγχος, να διασκεδάσουν τον αγώνα και να αποδείξουν ότι δίκαια παρέμειναν στην κατηγορία.

ΜΕ FACE CONTROL

Η ΑΕΛ, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αποφάσισε να εφαρμόσει face control – ταυτοπροσωπίας. Μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου γνωστή ομάδα έβριζαν ως «βούλγαρους» τους Μακεδόνες και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγια, αλλά και τη νεκρή μητέρα του, δυσφημώντας και τους υπόλοιπους χιλιάδες οπαδούς μας, με αποτέλεσμα να καταδικαστούμε και να πληρώσουμε πρόστιμο 6.000€, θα υπάρξει ιδιαίτερος έλεγχος face control – ταυτοπροσωπίας και αυξημένα μέτρα στις θέσεις που συνήθως καταλαμβάνουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα στην ανατολική κερκίδα. Έχει ενημερωθεί ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα και η αστυνομία και θα εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία».

Επίσης εκδοτήρια δεν θα λειτουργήσουν στο γήπεδο. Μόνο σημείο πώλησης εισιτηρίων είναι τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Τέλος, με προσωπική του δήλωση ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος την Πρωτομαγιά του 1987-88 ανέφερε: «Για την επέτειο από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος την 1η Μαΐου του 1988 θέλω να κάνω μία δωρική δήλωση:

1. Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου σε όλους τους μεγάλους ποδοσφαιριστές, μεγάλους προπονητές και την οικογένεια Καντώνια που εγγυήθηκε τη δημιουργία αυτής της θρυλικής ομάδος, που εκείνη την ημέρα έκαναν την επανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

2. Θέλω να δηλώσω ευλογημένος που η επαγγελματική μου διαδρομή επί 45 χρόνια μου επέτρεψε να έχω τις οικονομικές δυνατότητες να είμαι ο εγγυητής για τη συνέχιση της ΑΕΛικής ιδέας.

3. Θέλω να υποσχεθώ ότι όσα χρόνια θα είμαι στο τιμόνι της μεγάλης ομάδος μας αυτή ουδέποτε θα υποβιβαστεί, ουδέποτε θα πτωχεύσει και κάθε χρόνο θα προοδεύει αγωνιστικά, οργανωτικά, διοικητικά ώστε να είναι έτοιμη να κατακτήσει και πάλι μια μόνιμη θέση στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και να διεκδικεί και να κατακτά τίτλους».

ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Άρχισε ο σχεδιασμός της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι προπονήσεις της Λαρισινής ομάδας θα σταματήσουν την ερχόμενη εβδομάδα ενώ οι παίκτες(όσοι παραμείνουν) θα επανέλθουν τέλη Ιουνίου. Το βασικό στάδιο θα γίνει στο Καρπενήσι όπως τα τελευταία χρόνια.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass