Η νύχτα των... e-mail

ΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΦΕΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ, ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ - Ο ΙΤΑΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2019 22:13

Δύο... επεισόδια είχαμε χθες στην υπόθεση της παραίτησης του Ιταλού τεχνικού της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα.

Αρχικά το πρωί η ΠΑΕ ΑΕΛ διέψευσε την «προπονητολογία» από ΜΜΕ των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης για τον πάγκο της ομάδας, τονίζοντας ότι ο κ. Φέστα είναι προπονητής της ΑΕΛ, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο που είναι σε ισχύ μέχρι το 2021.
Ανέφερε δε πως αν αποδειχθεί ότι οι λόγοι παραίτησης του Ιταλού τεχνικού δεν είναι προσωπικοί αλλά πίσω από αυτά κρύβεται άλλη ελληνική ομάδα, τότε θα στραφεί εναντίον του και θα ζητήσει αποζημίωση μέσω της δικαστικής οδού.
Το βράδυ και κατά τη διάρκεια του αγώνα Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, η ΑΕΛ έκανε γνωστό πως ο κ. Τζιανλούκα Φέστα απέστειλε στον κ. Αλέξη Κούγια e-mail στην αγγλική γλώσσα με το οποίο του εξήγησε επακριβώς τους προσωπικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του προπονητή της ομάδος. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν μπορούσε να δημοσιοποιήσει για λόγους δεοντολογίας-όπως ανέφερε- το περιεχόμενο του e-mail ούτε να δημοσιοποιήσει αυτούσιο το κείμενο και για να κλείσει οριστικά το θέμα και για να μην μένει κανένα περιθώριο παρερμηνειών, δημοσιοποίησε το e-mail το οποίο απέστειλε σε απάντηση ο κ. Κούγιας, το πρωτότυπο στην αγγλική γλώσσα και τη μετάφρασή του. Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η ΠΑΕ ΑΕΛ αποδέχτηκε την παραίτηση του κ. Φέστα και δεν πρόκειται να υπάρξει καμία νομική εξέλιξη στο θέμα, καθώς αυτό θεωρείται λήξαν. Το e-mail του κ. Κούγια: «Αγαπητέ κ. Φέστα, Έλαβα το e-mail σου και το μελέτησα προσεκτικά. Θα προτιμούσα να μου είχες πει προσωπικά όλα όσα μου έγραψες και να μη μάθαινα το κοινό μας μέλλον στην ΑΕΛ είτε μέσω συνεντεύξεων είτε μέσων επιστολών.
Σε διαβεβαιώνω ότι δεν θα είχε υπάρξει κανένα πρόβλημα, αν μου είχες πει προσωπικά όλα όσα έγραψες στο σημερινό σου e-mail.
Κι εγώ στη ζωή μου πάνω από οτιδήποτε έχω τα παιδιά μου, επειδή δεν έχω οικογένεια.
Αναλογίζομαι με μεγάλο σεβασμό και κατανόηση όλα όσα μου έγραψες και σου δηλώνω ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα από εδώ και στο εξής, αρκεί να είναι αυτή η πραγματική αιτία για τη φυγή σου και όχι κάτι άλλο, το οποίο θα αποκαλυφθεί στο μέλλον.
Πληροφορούμαι ότι δεν είσαι ούτε έναν μήνα υπερήμερος στη μισθοδοσία σου για την περίοδο απασχόλησής σου, αλλά είμαι πρόθυμος να καλύψω άμεσα κάθε διαφορά που πιθανόν προκύψει.
Ανυπομονώ να σε φιλοξενήσω όποτε το επιθυμείς και θα προσπαθήσω να σε επισκεφθώ στη Σαρδηνία όταν βρω χρόνο.
Σου εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σου και στην καριέρα σου ως προπονητής.
Με αγάπη και σεβασμό, Αλέξιος Κούγιας
Υ. Γ. Θέλω να γνωρίζεις ότι συνεργαζόμενοι όπως συνεργαστήκαμε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, θα μπορούσαμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα στην ΑΕΛ».

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΛ και στην οποία ενημερώνει ότι σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, στα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Κύπρου 72. Μία συνέντευξη Τύπου που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο κ. Κούγιας θα αναφερθεί σε πολλά θέματα.

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Αύριο Πέμπτη στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Επικύρωση βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, 2018 – 2019.
2/ Εκλογή εκπροσώπου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στη θέση του αποχωρήσαντος κ. Γ. Κασναφέρη.
3/ Εξουσιοδότηση για δημοσίευση προσκλήσεων υποβολής ενδιαφέροντος.
4/ Θέματα συντήρησης αγωνιστικών χώρων.
5/ Εμπορικά θέματα περιόδου 2019 – 2020.
6/ Ενημέρωση – αποτίμηση Τελικής Φάσης Κ17 στο Αγρίνιο.
7/ Ενημέρωση για συμμετοχή στο Club Advisory Platform (CAP) των European Leagues.
8/ Διάφορα.

 

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ 30ής ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, ανακοινώθηκαν χθες. Συνολικά στα οκτώ παιχνίδια που έγιναν, κόπηκαν 18.774 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα να ανέρχεται στα 2.346. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης-Λαμία, όπου κόπηκαν 219 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο Άρης-Ξάνθη, συγκεκριμένα 6.856. Τέλος στον αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακός, στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 3.101 εισιτήρια. Αναλυτικά τα εισιτήρια της 30ής αγωνιστικής:
Απόλλων Σμύρνης-Λαμία    219
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός    1.475
ΑΕΛ-Ολυμπιακός    3.101
Άρης-Ξάνθη    6.856
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος    2.184
Ατρόμητος-ΟΦΗ    669
Λεβαδειακός-ΑΕΚ    1.468
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ    2.802

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Χθες στην απογευματινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, ήταν κανονικά και ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα, κάτι που αναμένεται να κάνει και σήμερα το μεσημέρι, στην αποχαιρετιστήρια προπόνηση των «βυσσινί». Να σημειώσουμε πως χθες δόθηκε στους παίκτες από το τεχνικό τιμ, πρόγραμμα για τη μεταβατική περίοδο.


ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass