Ανέβηκαν στη Football League Ιωνικός, Θεσπρωτός και ΠΟ Τρίγλιας

Μετά τους χθεσινούς δεύτερους αγώνες μπαράζ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2019 15:37

Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες, οι οποίες τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη Football League, έγιναν γνωστές χθες το απόγευμα και μετά τους αγώνες ρεβάνς των μπαράζ.

Συγκεκριμένα, την άνοδο πανηγύρισε ο Ιωνικός ο οποίος νίκησε στην έδρα του τον Αιολικό με 2-0 και σε συνδυασμό με το 2-2 της πρώτης αναμέτρησης στη Μυτιλήνη, είναι αυτός που πήρε το εισιτήριο ανόδου, με την ομάδα της Νίκαιας να ζει μεγάλες στιγμές, καθώς πανηγύρισε την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από οκτώ χρόνια! O Aιολικός έφτασε μέχρι το μπαράζ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Μεγάλες στιγμές για τον Θεσπρωτό ο οποίος νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι τη Νίκη Βόλου, αυτή τη φορά στην Ηγουμενίτσα με σκορ 2-0 και έτσι οι Ηπειρώτες θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη Football League. Από την άλλη το σύνολο του Ράτκο Ντόστανιτς έχασε στις λεπτομέρειες την απευθείας άνοδο και απέτυχε να την πάρει μέσα από τα μπαράζ.

Στο γήπεδο της Χρυσούπολης, άνοδο για τον ΠΟ Τρίγλιας ο οποίος επικράτησε του τοπικού Νέστου με 1-0 και παρά το 0-0 του πρώτου αγώνα κέρδισε το εισιτήριο, επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο Νέστος απέτυχε να γίνει η δεύτερη ομάδα του νομού Καβάλας που θα πάρει την άνοδο, μετά τη μεγάλη ομάδας της πόλης, τον ΑΟΚ.

Τέλος μεθαύριο Τετάρτη 15 Μαΐου στις 15:00 στην Καλαμάτα θα κριθεί το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο από την αναμέτρηση Καλαμάτα - Διαγόρας. Η ομάδα της Ρόδου έχει ελαφρύ προβάδισμα από το πρώτο ματς το οποίο κέρδισε 1-0, όμως η «Μαύρη Θύελλα» θέλει την ανατροπή και την άνοδο.

*Αναλυτικά τα αποτελέσματα των δεύτερων αγώνων μπαράζ της Γ' Εθνικής, για την άνοδο στη Football League:

*Ιωνικός - Αιολικός   2-0

(16' αυτογκόλ Μπούζουρας, 38' Κουϊρουκίδης )

*Νέστος Χρυσούπολης - ΠΟ Τρίγλιας      0-1

(Ντούνγκα 43'πεν.)

*Θεσπρωτός - Νίκη Βόλου  2-0

(Μπίκας 43', 86')

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ

15:00 Καλαμάτα - Διαγόρας Ρόδου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass