Πέτρος Καραναστάσης: Ολα τα καλά κάποια στιγμή τελειώνουν

Μετά από 25 χρόνια κρεμάει τα γάντια του

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2019 15:25

Την απόφασή του να σταματήσει την ενεργή ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από τη θέση του τερματοφύλακα μετά από 25 χρόνια, ανακοίνωσε ο έμπειρος Γοννιώτης γκολκίπερ Πέτρος Καραναστάσης.

Σε δήλωσή του ο αρχηγός του φετινού πρωταθλητή της Α΄ΕΠΣΛ επισημαίνει, τα εξής: «Η 11η Μαΐου 2019 θα είναι μια μέρα βαθιά χαραγμένη στην καρδιά μου. Από τη μία ο τίτλος του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή ήταν κάτι υπέροχο, από την άλλη η απόφασή μου να σταματήσω να είμαι κάτω από τα δοκάρια ήταν τρομερά δύσκολη. Μετά από 25 και πλέον χρόνια όμως ήρθε η ώρα να κρεμάσω τα γάντια. Μια πολύ δύσκολη και επίπονη χρονιά τελείωσε και τελείωσε ιδανικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού χώρου με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.

Τους ευχαριστώ για τον σεβασμό και την εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Τέλος, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρο Ιωακείμ καθώς επίσης και τον προπονητή μου κ. Χρήστο Χατζηλιάδη που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ και να τερματίσω την καριέρα μου ως αρχηγός και πρωταθλητής, φορώντας τη φανέλα του ιστορικού αυτού συλλόγου».

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:

Παραμένει μέλος της οικογένειάς μας

Ο Ηρακλής Λάρισας μετά τη γνωστοποίηση της πρόθεσης του Πέτρου Καραναστάση να σταματήσει την ενεργό δράση, με ανακοίνωσή του «νιώθει την ανάγκη να τον ευχαριστήσει ολόψυχα για την αποφασιστική του συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ψυχή που κατέθεσε στον Ηρακλή, όλη αυτή τη χρονιά.

Επειδή όμως στον Ηρακλή είμαστε πραγματικά οικογένεια δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τον αρχηγό μας να φύγει. Έτσι ανακοινώνουμε με πολύ περηφάνια ότι ο Πέτρος Καραναστάσης θα συνεχίσει να είναι μέλος της οικογένειας του Ηρακλή ως ο προπονητής τερματοφυλάκων του στη Γ’ Εθνική προσφέροντας τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του στους νέους μας τερματοφύλακες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass