Μάντσεστερ Σίτι: Νέο «χρυσό» συμβόλαιο στον Γκουαρντιόλα

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2019 15:21

Η Μάντσεστερ Σίτι στέφθηκε ξανά πρωταθλήτρια της Premier League. Αυτός είναι ο έκτος συνολικά τίτλος της Σίτι (1937, 19678, 2012, 2014, 2018, 2019) και δεύτερος υπό την τεχνική καθοδήγηση του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρντιόλα, με τις οποίες επίσης έχει κατακτήσει την Primera Division και την Bundesliga αντίστοιχα.

Ο Γκουαρντιόλα μετρά, πλέον, οκτώ πρωταθλήματα στις εννέα σεζόν που βρίσκεται στους πάγκους και σύμφωνα με δημοσιεύματα των βρετανικών ΜΜΕ, ο Καταλανός προπονητής έχει ήδη «ηγεμονική» πρόταση από τη διοίκηση της ομάδας ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες η διοίκηση της Σίτι του προσφέρει νέο πενταετές συμβόλαιο με απολαβές μεγαλύτερες των 20 εκατ. ευρώ τον χρόνο! Οι πρωταθλητές Αγγλίας προτίθενται του προσφέρουν νέο πενταετές συμβόλαιο στον Γκουαρδιόλα, με συνολικές απολαβές στα 115 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον συναινέσει ο διάσημος κόουτς, θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό 23 εκατ. ευρώ ετησίως, με τις σημερινές απολαβές του να βρίσκονται περίπου στα 17 εκατ. ευρώ τον χρόνο, χωρίς τα μπόνους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass