Προβληματίζει η απραξία...

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2019 22:25

Η μεγάλη αγωνιστική απραξία που θα έχουν οι παίκτες της ΑΕΛ αρχίζει και προβληματίζει τη διοίκηση της ομάδας (πιθανόν και τον Πέτριτς) καθώς αν το πρωτάθλημα αρχίσει μετά τις 20 Αυγούστου οι παίκτες θα απέχουν των προπονήσεων περίπου δύο μήνες.

Μάλιστα βλέπουν και παραδείγματα άλλων ομάδων και αρχίζουν να σκέφτονται το μακρύ διάστημα που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Από κει και πέρα οι καθημερινοί ρυθμοί είναι αργοί στην ομάδα, αφού υπάρχει αρκετό χρονικό διάστημα για τις δύο τελευταίες μεταγραφές, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει αρχές Ιουλίου.
Οι παίκτες που θ’ αποκτηθούν θα αγωνίζονται ως γνωστό στη θέση του τερματοφύλακα ο ένας ενώ ο άλλος θα είναι περιφερειακός επιθετικός. Για τον δεύτερο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπισθεί πάλι Βαλκάνιος παίκτης που παίζει στη Γαλλία.
Από κει και πέρα αναμένονται να βρίσκονται πιο νωρίς από τους υπόλοιπους παίκτες που θα κάνουν προετοιμασία στη Λάρισα ο Στάνκοβιτς με τον Φιλίποβιτς για να προσαρμοσθούν στη Θεσσαλική πρωτεύουσα.
Η προετοιμασία θα γίνει για μια ακόμα φορά στο Καρπενήσι που είναι γνώριμη τοποθεσία για την ΑΕΛ.

 

ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΜΕΣΑ
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενεργοποίησε την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην ΑΕΛ, για οφειλές προς τον Μάρκο Γιοβάνοβιτς. Η θεσσαλική ομάδα έχει προθεσμία τριών ημερών για να εξοφλήσει τον πρώην ποδοσφαιριστή της, καθώς μετά την επικύρωση της βαθμολογίας, αν η ποινή παραμείνει θα μεταφερθεί στον βαθμολογικό πίνακα της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η ανακοίνωση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΛ», την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 18/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Marco JOVANOVIC (Μάρκο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ) του Dusan, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της ίδιας απόφασης, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως».
Σε χθεσινοβραδινή επικοινωνία που είχαμε με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια μας είπε ότι πλήρωσε η ομάδα άμεσα το χρέος, το τελευταίο όπως τόνισε, και δεν συντρέχει λόγος αφαίρεσης βαθμών.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass