Στον τελικό Ακαδημία Τυρν. και Αστραπή Ν. Πολιτείας

ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Κ12 ΚΑΙ Κ14, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2019 22:10

Η Ακαδημία Τυρνάβου στην ηλικιακή κατηγορία Κ12 και η Αστραπή Ν. Πολιτείας στην Κ14 εξασφάλισαν χθες το εισιτήριο για τους τελικούς των αντίστοιχων πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο Αμπελώνα η ομάδα της Ακαδημίας Τυρνάβου επικράτησε μετά από έναν συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι της Ακαδημίας Ολύμπικ με 3-2 στα πέναλτι (1-1 κ.α.) και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αστραπή Ν.Π. στη διεκδίκηση του τροπαίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον χθεσινό ημιτελικό παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, Νίκος Λιούπας, ο οποίος συνεχάρη τους παίκτες των δύο ομάδων για την προσπάθειά τους αλλά και για το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν.

Η ομάδα του Γιώργου Μάτου, αν και αγωνίστηκε στο σύνολό της με παίκτες μικρότερους κατά ένα χρόνο σε σχέση με τον αντίπαλό της, επέδειξε μαχητικότητα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με την κεφαλιά του Νίκου Αβραμούλη στο δεύτερο δοκάρι.

Η Ακαδημία Τυρνάβου αντέδρασε στη συνέχεια και στο 13’ έφτασε στην ισοφάριση (1-1) με τον Καμβούκο. Με το 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο 30λεπτο όπως και το δεύτερο ημίχρονο καθώς οι όποιες προσπάθειες των παιδιών και των δύο ομάδων δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Στη ρουλέτα των πέναλτι η Ακαδημία Τυρνάβου αποδείχθηκε πιο τυχερή και πήρε τη νίκη με 3-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πρώτα δέκα πέναλτι (πέντε για κάθε ομάδα) οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Στο 6ο πέναλτι η ομάδα της Ακαδημίας Ολύμπικ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με αποτέλεσμα η Ακαδημία Τυρνάβου που ήταν εύστοχη να πάρει την πρόκριση με 3-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Κοντογιάννης με βοηθούς τους κ. Βαλιώτη και Δίχρη.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Γ. Τζαφέρης): Πατσιαούρας, Καμβούκος, Λυμπίκης, Σακούτσιος, Ροντούλης, Άλα, Δάσκαλος, Νάκας, Γκόβαρης, Γκανάτσιος, Πλιάκας, Ντογκούλης, Λελέκης, Μπότης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ (Γ. Μάτος): Μπομπόλας, Αβραμούλης, Νταφούλης, Στεργιάκης, Μπακογιάννης, Χασανίδης, Τσιτσώνης, Σοφράς, Μπασδέκης, Τσότσος, Γιαννακόπουλος, Λάλλας, Χαντζάρης, Παληγιάννης.

Η ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Στην κατηγορία Κ14 και στο γήπεδο Μαυροβουνίου όπου διεξήχθη ο χθεσινός δεύτερος κατά σειρά ημιτελικός, η Αστραπή Ν. Πολιτείας ήταν ανώτερη της Νίκης Μιχαήλ όπως καταδεικνύει και το τελικό 4-1 κι έφτασε πανηγυρικά στη νίκη.

Οι «πορτοκαλί» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων, χάρη στα γκολ των Κωνσταντίνου (6’), Βύρλα (24’), Νότα (48’), θέτοντας ουσιαστικά τις βάσεις για την πρόκριση.

Η Νίκη Μιχαήλ μείωσε προσωρινά σε 3-1 με τον Λάζο στο 58’, ωστόσο ο Βέλας στο 65’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Τσένος με βοηθούς τους κ. Σκριάπα και Γκουτζιό.

ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ (Δ. Σκλάβος): Ραμαντάνι, Δαούλας Θ., Αρσένης, Δαούλας Λ., Βούγιας, Γκουγκουλιάς, Κούρτης, Κορομηλάς, Λάζος, Φώλιας, Παπαδόπουλος, Αρσενίδης, Ζαρκαδής, Τσικλίγκας, Χίντα.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γ. Σιάρκος): Μασούρας, Διαμαντόπουλος, Πέτρου Δ., Νικολακούλης, Δράμης, Μπαντραλέξης, Πέτρου Γ., Ρίζος, Κωνσταντίνου, Βύρλας, Βέλας, Μιχαήλ, Νταφόπουλος, Μαβίδης Α., Νότας, Μπαρούτας, Μαβίδης Μ., Καραγιάννης, Ντελόπουλος.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ

Με τα χθεσινά παιχνίδια σε Αμπελώνα και Μαυροβούνι ολοκληρώθηκε η ημιτελική φάση των πρωταθλημάτων Κ12, Κ14 και Κ16. Τα ζευγάρια των τελικών (που θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα) έχουν ως εξής:

Κ12: Αστραπή ΝΠ-Ακαδημία Τ.

Κ14: ΠΑΟΛ Αβέρωφ-Αστραπή ΝΠ

Κ16: ΑΕΛ-Ηρακλής Λάρ.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass