Σμόλικας: Με το βλέμμα στο μέλλον

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2015 8:05

 

Η φετινή χρονιά για την ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης αποτελεί ένα στοίχημα για το μέλλον. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Νίκου Κακανούλια θα προσπαθήσει, μέσα από το καλό ποδόσφαιρο και σε συνδυασμό με την ανάδειξη των ταλέντων του συλλόγου να ανεβάσει τον πήχη, στοχεύοντας σε μία πορεία καλύτερη από την περσινή τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

«Ξεκινάει μια καινούργια χρονιά για το Σμόλικα με νέους στόχους. Θέλουμε η ομάδα να κάνει πολύ καλή πορεία, όπως πραγματοποίησε στο τέλος του περσινού πρωταθλήματος και παράλληλα να προωθήσουμε ορισμένα παιδιά από την ακαδημία. Μ’ άλλα λόγια στόχος μας είναι η άνετη παραμονή μέσα από το καλό ποδόσφαιρο» επισήμανε ο τεχνικός Νίκος Κακανούλιας που πέρσι ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μεσούσης της περιόδου, ωστόσο φέτος θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει από την αρχή, μαζί με τον συνεργάτη του Γιάννη Τζήμα, ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

«Σχετικά με το νέο πρωτάθλημα, υπάρχουν 3-4 ομάδες οι οποίες ενισχύθηκαν σημαντικά και θα πρωταγωνιστήσουν όπως οι Απόλλων Λάρισας, Αχιλλέας Φαρσάλων, Αστραπή Ν. Πολιτείας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και κάθε παιχνίδι θα το κοιτάμε ξεχωριστά.

Δεν θα ήθελα να κάνω πρόβλεψη γιατί με τις ομάδες που προείπα όπως οι Απόλλων Λάρισας, Αχιλλέας Φαρσάλων, Αστραπή Ν. Πολιτείας που θα μπουν πολύ δυναμικά θα δούμε το κατά πόσο οι υπόλοιπες ομάδες θα παρουσιαστούμε δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Θα είναι λοιπόν και ένα στοίχημα για τις υπόλοιπες ομάδες» κατέληξε ο τεχνικός των «πρασίνων».

Στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας θα βρίσκεται για μία ακόμη φορά ο Σάκης Δώτας. Ο πρόεδρος του συλλόγου βιώνοντας καθημερινά, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, τις δυσκολίες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τόνισε ότι ο Σμόλικας θα πρέπει να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος αφού οι απαιτήσεις φέτος θα είναι μεγαλύτερες.

«Είναι μια δύσκολη χρονιά σε μια δύσκολη συγκυρία για όλους μας, όμως εμείς κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια σαν ομάδα να έχουμε ένα καλό επίπεδο. Έχουμε ενισχυθεί φέτος με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και εκείνο που αξίζει να σημειώσουμε είναι η ενσωμάτωση των πρώτων παιδιών από την ακαδημία στην μεγάλη ομάδα.

Υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες φέτος γιατί θα υποβιβασθούν περισσότερες ομάδες οπότε ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος. Αυτό με τη σειρά του συνεπάγεται ότι και οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες. Επομένως εμείς πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι» κατέληξε ο πρόεδρος του Σμόλικα Φαλάνης.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Την πεποίθηση ότι ο Σμόλικας θα παρουσιάσει μία ελκυστική ομάδα μέσα από το καλό ποδόσφαιρο εξέφρασαν από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων». Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι από αυτούς:

Βασίλης Σκούπρας: «Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να αντεπεξέλθουμε στους στόχους γιατί η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη. Είμαστε ένα νεανικό σχήμα και θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να αναδείξουμε τα ταλέντα».

Σπύρος Μπέλτσος:  «Εύχομαι η ομάδα μας να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Γιώργος Κόκρας: «Ήρθαν πολλά νέα παιδιά και θα προσπαθήσουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη δεκάδα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να φέρουμε τον κόσμο της Φαλάνης στο γήπεδο».

Γιάννης Ζαμπέτας: «Στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα εξασφαλίζοντας άνετα την παραμονή της».

Θανάσης Δάσσιος: «Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά θα έλεγα, θα έρθουν κι άλλα παιδιά και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass