Στα «Βενιζέλεια» αγωνίζεται η Λαρισαία Λίλη Αλεξούλη

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (9/6)

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2019 16:21

Το αγώνισμα του μήκους γυναικών αναμένεται να είναι ένα από αυτά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις μεθαύριο Κυριακή 9 Μαΐου στο 1ο διεθνές μίτινγκ «Βενιζέλεια - Χανιά», στο στάδιο «Έλενα Βενιζέλου».

Η Βούλα Παπαχρήστου «υποδέχεται» στα Χανιά σπουδαίες ξένες αθλήτριες και παράλληλα έχει την ευκαιρία μέσα από τον δυνατό συναγωνισμό να κυνηγήσει μεγάλα άλματα στο μήκος. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν, θα κάνει τον δεύτερο διαδοχικό της αγώνα στο μήκος, μετά το 6.49 της Καλλιθέας, με στόχο να βελτιώσει το φετινό της 6.59μ, που πέτυχε στα Βεργώτεια της Κεφαλλονιάς. Η Σαντέλ Μαλόουν είναι μία πολυτάλαντη αθλήτρια, η οποία αφού πέρασε με επιτυχία -και εξαιρετικές επιδόσεις- από τους δρόμους ταχύτητας, κατέληξε στο μήκος, όπου αισίως έφτασε το ρεκόρ της στα 6.90μ, επίδοση που τη φέρνει φέτος στην κορυφή του κόσμου. Η γεννημένη στο Πουέρτο Ρίκο αθλήτρια των Παρθένων Νήσων, θα έχει την ευκαιρία να πετύχει ένα ακόμη μεγάλο άλμα και να δείξει τις προθέσεις της για το υπόλοιπο της σεζόν και φυσικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ακόμη η παρουσία της Αμπιγκάιλ Ιροζούρου (Βρετανία), που τον χειμώνα ήταν φιναλίστ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, αλλά και της Μιλίτσα Γκαρτάσεβιτς (Σερβία) της πρωταθλήτριας Ευρώπης Κ20 του 2017. Στα Χανιά θα είναι και η τέταρτη πέρυσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιχγαμ και δύο φορές νικήτρια του Κολεγιακού Πρωταθλήματος Κιουανέσκα Μέρκς (ΗΠΑ) με φετινό 6.52μ και ατομικό 6.93 μέτρα. Η Λαρισαία πρωταθλήτρια στο μήκος Λίλη Αλεξούλη και η Ελένη Κουτσαλιάρη έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση στην Καλλιθέα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται στο ίδιο αγώνισμα και η παρουσία της Κύπριας Νεκταρίας Παναγή. Η παρουσία της Ελισάβετ Πεσιρίδου αποτελεί τη σημαντικότερη είδηση στα 100μ εμπόδια. Η κορυφαία Ελληνίδα του αγωνίσματος τα τελευταία χρόνια, θα κάνει τον πρώτο της αγώνα από τον περασμένο Αύγουστο, αφού είχε προηγηθεί ο τραυματισμός που της στέρησε τη συμμετοχή στη χειμερινή δράση. Η Πεσιρίδου στα Χανιά θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να επιστρέψει και πάλι σε αγωνιστικό ρυθμό. Στην ίδια κούρσα ξεχωρίζουν ακόμη οι Ρουσλάνα Ράσκοβαν (Βουλγαρία) με 13.43 και Τζέσικα Τούντερ (Βρετανία) με 13.54. Οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass