«Υποπτος» για στήσιμο του ματς Βέροια-Πανιώνιος

ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2019 16:24

Όλο και περισσότερα βγαίνουν στη... φόρα όσον αφορά το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο Ραούλ Μπράβο.

Μάλιστα, στη λίστα των στημένων φέρεται να βρίσκεται τουλάχιστον και ένα ελληνικό ματς! Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «infolibre.es», η βρετανική Starlizard, η οποία εντοπίζει και αναλύει ύποπτες ενέργειες σε ποδοσφαιρικά ματς, έχει εντοπίσει «οκτώ ύποπτες κινήσεις» του Ισπανού σε ματς της Βέροιας κόντρα στον Πανιώνιο για το ελληνικό πρωτάθλημα. Το ματς αφορά στη σεζόν 2014-15 και δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται γι’ αυτό του πρώτου γύρου ή του δεύτερου. Την 1η Νοεμβρίου 2014 είχε βάλει και γκολ στο 2-2 εντός έδρας, ενώ το ματς του δεύτερου γύρου στη Νέα Σμύρνη, στις 18 Μαρτίου 2015, είχε λήξει 4-2 υπέρ των γηπεδούχων. Πάντως, η ΟΥΕΦΑ είχε βάλει στο μικροσκόπιό της ως ύποπτο και το ματς Κυπέλλου Βέροια - Πανιώνιος 2-1 για το Κύπελλο στις 20 Ιανουαρίου 2015, με τον Ραούλ Μπράβο να έχει αγωνιστεί και σ’ αυτό...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass