Μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στη Θεσσαλία

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ * Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: «ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» * Γ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ: «Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ»

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2019 15:43

Με τον αντιπρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Γιώργο Κατσαρό συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Αφορμή για τη συνάντηση υπήρξε η διοργάνωση των αγώνων παραμονής στην Α2 εθνική κατηγορία υδατοσφαίρισης που φιλοξενούνται, στην πόλη της Λάρισας.

Οι δύο άντρες αναφέρθηκαν στη στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Ομοσπονδίας που είχε ως αποτέλεσμα πολλές επιτυχημένες διοργανώσεις, με παγκόσμια πρωταθλήματα, με πανελλήνιους αγώνες και εκδηλώσεις όλων των αθλημάτων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Με τη συνάντηση αυτή επισφραγίζουμε τη συνεργασία που θα οδηγήσει σε ακόμη περισσότερες αθλητικές δράσεις και στο μέλλον, καθώς για εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια και αποτελεί διέξοδο από τη σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας».

Ο αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Γιώργος Κατσαρός σε δηλώσεις του υποστήριξε τα εξής: «Για εμάς είναι μια μεγάλη στιγμή που συνεχίζει στο «τιμόνι» της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο ακούραστος κ. Κώστας Αγοραστός που με τη θαλπωρή και την αγάπη του αγκάλιασε όλα τα αθλήματα της Ομοσπονδίας μας και υπήρξε μπροστάρης σ’ όλα τα αθλητικά γεγονότα. Και σ’ αυτή την αθλητική περίοδο η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκεται αρωγός φιλοξενώντας σε όλες τις πόλεις της, διοργανώσεις της Ομοσπονδίας σε όλα τα αθλήματα πόλο, καταδύσεις, κολύμβηση κλπ. Ενώ τον Σεπτέμβριο στην πόλη του Βόλου θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης νεανίδων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου. Ευχαριστούμε τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό για όλα όσα μας έχει προσφέρει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass