Φιλικό και βραβεύσεις στη Φιλιππούπολη

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λ. - ΑΡΗ Θ.

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2019 16:32

Την ομάδα των βετεράνων του Άρη Θεσσαλονίκης, που έρχεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα με πολλά γνωστά ονόματα, αντιμετωπίζουν αύριο και ώρα 18:30 στην Φιλιππούπολη, οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας.

«Θα είναι ένα παιχνίδι γιορτή για τη συνοικία, στο πλαίσιο των εορτασμών της Αγίας Τριάδας και καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Ευχαριστούμε την ομάδα του Άρη για την ανταπόκριση στην πρόσκληση που του έγινε, αλλά κυρίως τον κ. Λεωνίδα Μπακούρα, που πάντα είναι κοντά μας και φρόντισε για τις λεπτομέρειες της αυριανής αναμέτρησης», τόνισε ο Κώστας Κολομητρούσης, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα και των δύο συλλόγων.

Το φιλικό λοιπόν θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, λόγω των εκδηλώσεων στη συνοικία για την Αγία Τριάδα και χορηγός είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα θα βραβεύσουν τους πρώην προπονητές των «κυανολεύκων» Οράσιο Μοράλες, Κώστα Τρακάλα, τον αρχηγό των παλαιμάχων του Άρη Γιάννη Βένο, τον Λεωνίδα Μπακούρα από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, και τον φροντιστή Παναγιώτη Δοξόπουλο.

Επίσης, θα τιμήσουν τη μνήμη του φροντιστή Βαγγέλη Μάρκου και την πλακέτα θα παραλάβει ο γιος του Σωτήρης Μάρκου.

Μετά το αυριανό φιλικό, θα ακολουθήσει δείπνο στην πλατεία της Φιλιππούπολης, όπου θα γίνονται και εορταστικές εκδηλώσεις.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗ

Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, ο Απόλλων Λάρισας εξετάζει την περίπτωση του Σπύρου Γκουγκούδη. Ο Καρδιτσιώτης δεξιός μπακ χαφ που αγωνίστηκε πέρυσι στον ΑΟΤ, πραγματοποιώντας 23 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, είναι στους μεταγραφικούς στόχους των «κυανόλευκων» και ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν νέες συζητήσεις.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass