*ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ-ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΙ Ε. ΑΛΑΤΑΣ ΚΑΙ Δ. ΝΤΑΝΙΚΑΣ *ΥΨΗΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Συνεχίζει ο Στ. Αμανατίδης, προς ανανέωση με Τ. Μπεριτζά

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2019 22:04

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης νέας διοίκησης στον Φαλανιακό με τον Στέλιο Αμανατίδη να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης, συνεχίζοντας στον προεδρικό θώκο του συλλόγου. Εντός των ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθεί το νέο διοικητικό σχήμα στο οποίο δεν σημειώθηκαν μεγάλες αλλαγές ως προς τα πρόσωπα που το απαρτίζουν. Συγκεκριμένα στο 9μελές διοικητικό συμβούλιο τα νέα πρόσωπα είναι οι κ. Βαγγέλης Αλατάς (νυν διοικητικός της ΕΠΣΛ που ήταν και παλιότερα στο Δ.Σ. του Φαλανιακού) και Δημήτρης Ντανίκας.


Πρώτη προτεραιότητα της νέας διοίκησης του συλλόγου είναι το θέμα του προπονητή. Για τον λόγο αυτό σήμερα αναμένεται συνάντηση με τον τεχνικό Τάσο Μπεριτζά. Η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) καθώς οι διοικούντες τον σύλλογο έκριναν θετικό το έργο του Λαρισαίου τεχνικού. Ο Φαλανιακός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, διεκδικώντας τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ωστόσο τερμάτισε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το δίδυμο της τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα θα συμπληρώσει ο Μιχάλης Μαλαμάς. Φυσικά η παρουσία του Τάσου Μπεριτζά στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» σηματοδοτεί το γεγονός ότι για μία ακόμα σεζόν ο Φαλανιακός θα ανεβάσει ψηλά τον πήχη. Οι στόχοι του στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας θα είναι οι ίδιοι με αυτούς της φετινής περιόδου, δηλαδή τίτλος και άνοδος στη Γ’ Εθνική. Έτσι λοιπόν και προκειμένου να εξυπηρετηθούν αυτοί οι στόχοι οι μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν θα είναι αναλόγου βεληνεκούς.
Από κει και πέρα οι συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό θα ξεκινήσουν αμέσως μόλις κλείσει και τυπικά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας.  
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν με ενδιαφέρον τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 28 Ιουνίου, όπου θα ξεκαθαρίσει το θέμα της Γ’ Εθνικής και ειδικότερα για το αν θα επιχειρηθεί διεύρυνση της κατηγορίας –καθώς το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν κάτι τέτοιο- με ενδεχόμενη άνοδο και των δευτεραθλητών των Ενώσεων. Όπως έχει τονίσει η διοίκηση του Φαλανιακού εάν προκύψει κάτι τέτοιο, η ομάδα είναι έτοιμη να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass