ΑΕΛ: Στην τελική ευθεία για την προετοιμασία

*ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ (27/7)

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2019 22:22

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, μία βδομάδα περίπου πριν την πρώτη συγκέντρωση της νέας περιόδου, είναι περισσότερο έτοιμη από κάθε άλλη φορά, τουλάχιστον επί εποχής Αλέξη Κούγια.

Μέχρι τώρα έχει ολοκληρώσει το έμψυχο δυναμικό της με εξαίρεση μια μεταγραφή περιφερειακού επιθετικού, ενώ όλα δείχνουν ότι τα πάντα είναι έτοιμα και για την προετοιμασία.

Την 1η Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών, οπότε θα αρχίσουν τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ ενώ η επίσημη έναρξη της ομάδας θα γίνει στις 8 Ιουλίου.

Οι «βυσσινί» μέχρι 21 Ιουλίου θα παραμείνουν στη Λάρισα και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Καρπενήσι, όπου για δεκαπέντε μέρες θα προετοιμασθούν και θα δώσουν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια. Πιθανόν μια ομάδα θα είναι ο Παναιτωλικός που θα προετοιμάζεται στην ίδια τοποθεσία και θα γίνει μάλλον στις 27 Ιουλίου. Δεδομένα θεωρούνται τα φιλικά παιχνίδια με τη Λαμία(επιστρέφοντας από Καρπενήσι), Ξάνθη αλλά και Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΛ επέλεξε φέτος να δώσει εκτός έδρας όλα τα παιχνίδια.

Πάντως για να οριστικοποιηθούν και να ανακοινωθούν τα φιλικά παιχνίδια θα πρέπει να γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 2 Ιουλίου.

Από αρχές Ιουλίου μπαίνουμε σε… ρυθμούς αγωνιστικής προετοιμασίας ενόψει την νέας σεζόν 2019-2020, που για πρώτη φορά θα υπάρχει πρωτάθλημα 14 ομάδων και ο στόχος της ΑΕΛ είναι αρκετά υψηλός σύμφωνα με τα λεγόμενα των στελεχών. Τα όνειρα φθάνουν μέχρι και την έξοδο στην Ευρώπη…

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass