Ψάχνει με… φόντο τον Σαλομάο

*Η ΑΕΛ περιμένει τον Πορτογάλο περιφερειακό επιθετικό

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2019 22:05

Η ΑΕΛ από σήμερα ουσιαστικά αρχίζει να σκέφτεται τη νέα αγωνιστική περίοδο αφού εντός της εβδομάδας θα αρχίσουν οι αφίξεις των ποδοσφαιριστών ενόψει της πρώτης ανεπίσημης συγκέντρωσης που θα γίνει την 1η Ιουλίου και για μια βδομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Αυτή τη στιγμή το μοναδικό κομμάτι του παζλ του αγωνιστικού τμήματος που λείπει είναι ένας περιφερειακός επιθετικός παίκτης.

Στόχος αλλά και... πόθος αποδεικνύεται ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Ντιόγκο Σαλομάο που μέχρι τώρα παίζει... «κρυφτούλι» με την ΑΕΛ καθώς ο μάνατζέρ του ανέφερε , σύμφωνα με όσα διέρρευσαν κύκλοι της ΠΑΕ ΑΕΛ, ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε διακοπές και γι’ αυτό δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της λαρισινής ομάδας.

Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή ψάχνει να βρει κάποιον άλλο παίκτη με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες αφήνει «ανοιχτό (ορθάνοιχτο θα λέγαμε) παράθυρο» στον Σαλομάο καθώς θα περιμένει την απάντησή του που προσδιορίζεται για την ερχόμενη Πέμπτη. Αν ο Σαλομάο πει το ναι και η ΑΕΛ ταυτόχρονα δεν έχει βρει άλλο παίκτη τότε θα ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της.

Ο Σαλομάο γεννήθηκε στην Αμαντόρα, στην περιοχή της Λισαβόνας, στις 14 Σεπτεμβρίου 1988. Έπαιξε ως νεαρός, στον τοπικό σύλλογο CF Estrela da Amadora και στη συνέχεια στην Casa Pia AC.

Το 2010-11 έπαιξε στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 12 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και συνολικά 23. Στις 28 Ιουνίου 2011, θεωρούμενος ως πλεόνασμα στις απαιτήσεις του προπονητή Domingos Paciência πήγε δανεικός στη Deportivo de La Coruna στην Ισπανία, όπου είχε μια εντυπωσιακή χρονιά και ανέβηκε η ομάδα στην La Liga.

Βρέθηκε για μερικά χρόνια να πηγαινοέρχεται μεταξύ Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Λα Κορούνια ώσπου το 2017-2018 πήγε στην Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Εκεί αγωνίσθηκε για δύο χρόνια όπου την πρώτη χρονιά έπαιξε σε 35 αγώνες και πέτυχε εννέα γκολ, ενώ τη δεύτερη μέχρι τον Δεκέμβριο είχε 20 συμμετοχές με έξι γκολ.

Τον Ιανουάριο πήγε στην Αλ Χαζμ στη Σαουδική Αραβία όπου έπαιξε 11 παιχνίδια και σημείωσε δύο τέρματα.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass