Περιμένει και σήμερα τον Σαλομάο η ΑΕΛ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2019 22:34

Η ΑΕΛ επιμένει για Σαλομάο και περιμένει σήμερα τον Πορτογάλο εξτρέμ που βρισκόταν σε διακοπές, να δώσει την οριστική του απάντηση στους «βυσσινί», θετική η αρνητική.

Ο μάνατζερ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ποδοσφαιριστής του να αλλάξει την απόφασή του και να έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα, όμως τίποτα δεν θωρείται βέβαιο. Και υπάρχουν βέβαια ελπίδες να έχουμε ανατροπή δεδομένων, καθώς ο Σαλομάο ουσιαστικά, δεν έχει απορρίψει την πρόταση της ΑΕΛ. Ίσως και να περιμένει πρόταση από κάποια άλλη ομάδα του εξωτερικού και δεν θέλει να βιαστεί ιδιαίτερα για να απαντήσει. Πάντως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για τη μεσοεπιθετική γραμμή, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές. Κατά τα άλλα, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου οι παίκτες της ΑΕΛ θα υποβληθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, μέχρι το Σάββατο 6 του μηνός. Και καθώς μεσολαβούν οι εθνικές εκλογές την Κυριακή 7 Ιουλίου, είναι πολύ πιθανό η επίσημη «πρώτη» της ομάδας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2019-2012, να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Ιουλίου. Εν συνεχεία η ομάδα θα ανέβει στο Καρπενήσι για το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας της και στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας είναι ήδη γνωστό μέχρι τώρα πως θα δώσει δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια, με Πανιώνιο και Παναιτωλικό, αντίστοιχα.

ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Την προσεχή Τρίτη, στις 2 Ιουλίου, πρόκειται να διεξαχθεί η κλήρωση για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, όπως γνωστοποιήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Super League αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι η Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 1 για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, στη Βουλιαγμένη. Υπενθυμίζεται πως η σέντρα στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα γίνει στις 24 Αυγούστου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass