Πέταξε ξανά στην κορυφή...

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η 110 Π.Μ. ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ (5Χ5) ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 124 Π.Β.Ε. ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕ 3-1 (2-2 κ.α.)

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2019 22:20

Μία ακόμα κούπα πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή της η ομάδα ποδοσφαίρου της 110 Π.Μ., η οποία αναδείχτηκε νικήτρια στα πέναλτι, κερδίζοντας χθες το μεσημέρι στο Sports Club Βουτυρίτσα την αντίστοιχη ομάδα της 124 ΠΒΕ (Τρίπολη) με 3-1, κατακτώντας το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.


Ο τελικός αγώνας Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Σάλας (5Χ5) Πολεμικής Αεροπορίας έτους 2019 είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στην κανονική του διάρκεια ολοκληρώθηκε 2-2.
Ενα παιχνίδι πολύ δυνατό, όπου στο πρώτο 25λεπτο τη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ έχασαν οι φιλοξενούμενοι στην εκπνοή, όταν ο Χρονόπουλος εκτέλεσε πέναλτι και ο Τσιάρας απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα.
Στην επανάληψη ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός, καθώς στο 36’ ο Θανάσης Κουτσοκέρας, που για τα επόμενα δύο χρόνια θα βρίσκεται στη Σκύρο, έβγαλε καταπληκτική πάσα στον Θοδωρή Εμμανουήλ και εκείνος με σουτ έκανε το 1-0.
Πέντε λεπτά αργότερα, στο 41’, ο Χρήστος Παυλίδης ισοφάρισε σε 1-1 κι ενώ πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, αλλά αμέσως μετά, στο 42’, ο Βαγγέλης Γούτος κι ενώ προηγουμένως η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, με δυνατό σουτ, έφερε την 110 Π.Μ. ξανά σε θέση οδηγού, πετυχαίνοντας το 2-1.
Στο 46’ και πάλι ο Παυλίδης ισοφάρισε σε 2-2 και στην εκπνοή η 110 Π.Μ. κέρδισε πέναλτι που αμφισβητήθηκε σε ανατροπή του Καραλή. Από τα έντεκα μέτρα ο Νίκος Γούτος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ιατρόπουλο που απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη «ρώσικη» ρουλέτα των πέναλτι.
Εκεί ευστόχησαν για την 110 Π.Μ. οι Θανάσης Κουτσοκέρας, Νίκος Γούτος και Αχιλλέας Μανάκας, η Τρίπολη ευστόχησε με τον Καράμπελα και εν συνεχεία στο δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε ο Φέστας η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.
Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Ηλίας Παντέλης (Αθηνών) και ο Νίκος Κακάνης (Λάρισας), οι οποίοι προσπάθησαν, να είναι ακριβοδίκαιοι και κατάφεραν να βγάλουν σε πέρας την αποστολή τους.
110 Π.Μ. (Κώστας Κουτσούκης-Αχιλλέας Κατσιούλης): Τσιάρας, Εμμανουήλ, Κουτσοκέρας, Νίκος Γούτος, Καραλής (Μανάκας, Παύλου, Τσιλιλής, Βαγγέλης Γούτος, Λιάπης, Ευθυμιάδης).
Αξίζει να σημειωθεί πως αρχηγός αποστολής της 110 Π.Μ. ήταν ο Επγος Αθανάσιος Σύρος.
124 Π.Β.Ε. (Παναγιώτης Μανούχος): Ιατρόπουλος, Καράμπελας, Φέστας, Παυλίδης, Χρονόπουλος, Πέτσας, Τριανταφύλλου, Μπουτσιάνης.
*Τις απονομές έκαναν ο Σμχος Θωμάς Παπαδημητρίου, Διευθυντής Επιχειρήσεων - Εκπαίδευσης της 110 ΠΜ (Κύπελλο στη νικήτρια ομάδα), ο Ασμχος Φίλιππος Παππάς , του ΑΤΑ (Κύπελλο στην ηττημένη ομάδα) και ο Επγος Φώτιος Κοντίδης, της 124ΠΒΕ (απονομή στους διαιτητές), ενώ για μια ακόμη φορά πήρε... άριστα, ο Σμχος Παναγιώτης Φωτίου, από το ΓΕΑ.
*Παρόντες στον τελικό ήταν μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της 1ης Στρατιάς Αντισυνταγματάρχης (Ανχης) Χρήστος Χατζής, από τον Δήμο Λάρισας ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Γιάννης Αλεξούλης, ειδικός σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα αθλητισμού, ο αρχηγός της ΑΕΛ Νίκος Καρανίκας και ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος, οι οποίοι υπηρέτησαν στην 124 Π.Β.Ε. και αγωνίστηκαν στην ομάδα της Αεροπορίας και ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, διαιτητής ποδοσφαίρου από τα Τρίκαλα.

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ:
Τα εύσημα στα παιδιά

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν μετά το παιχνίδι ο τεχνικός ηγέτης της 110 Π.Μ. Κώστας Κουτσούκης, για τον οποίο ήταν η 6η κατάκτηση Κυπέλλου ως προπονητή στο πρωτάθλημα Σάλας και γενικά έχει πάνω από 15 τίτλους σε διοργανώσεις ποδοσφαίρου της Πολεμικής Αεροπορίας. Δύο πρώην προπονητές της 110 Π.Μ. ο Ηλίας Αρβανίτης και ο Βαγγέλης Μάνος σε ένα όμορφο στιγμιότυπο στο τέλος έσπευσαν να τον συγχαρούν και εκείνος, αφού τους ευχαρίστησε, τόνισε τα εξής: «Τα εύσημα ανήκουν στα παιδιά, που για μια ακόμη φορά σήκωσαν ψηλά την σημαία της 110 Π.Μ. Πολλά μπράβο και άξια είναι πρωταθλητές. Θα θέλαμε όλοι σαν ομάδα να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή της 110 Π.Μ. Σμχο (Ι) Χρήστο Κακατάτση και τον Υδκτή Σμχο (Ι) Αργύρη Μουστρούφη, για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν και τους αφιερώνουμε το Κύπελλο».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass