Επιμένει... λαρισινά ο Απόλλων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2019 17:30

Μπορεί οι Βραζιλιάνοι του Απόλλωνα να μην βρίσκονται τη νέα σεζόν στο ρόστερ της ομάδας, όμως η διοίκηση φροντίζει να μείνουν τα λαρισινά παιδιά, ενώ και οι επόμενες κινήσεις που θα κάνει, θα αφορούν σε ταλαντούχους παίκτες του νομού, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες.


Μετά την ανανέωση λοιπόν των τριών αρχηγών, του Κώστα Χατζή, του Κώστα Σκούπρα και του Κώστα Κουρτεσιώτη, χθες ανακοινώθηκε και η συνέχιση της συνεργασίας με τους Σουλιώτη, Καρατάσιο, Λίταινα και Παπαγεωργίου, που θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Απόλλωνα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας της με το κεντρικό αμυντικό «δίδυμο» της ομάδας μας.
Οι Δημήτρης Σουλιώτης και Άγγελος Καρατάσιος συμφώνησαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά και θα είναι κοντά μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ούτως ώστε να συνεχίσουν να αποτελούν το απροσπέλαστο αμυντικό «τείχος» του Απόλλωνα, όπως με απόλυτη επιτυχία έκαναν και κατά την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε.
- Επίσης η ΠΑΕ Απόλλων ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον εξαίρετο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Λίταινα που πραγματικά εντυπωσίασε, ιδίως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Football League 2018-19.
Ο Δημήτρης ανανέωσε και αυτός με τη σειρά του και προσδοκούμε όλοι στον σύλλογο να συνεχίσει να δίνει με την ποιότητά του, στον χώρο του κέντρου, την κατάλληλη οντότητα στα παιχνίδια μας στη Super League 2.
- Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας θα συνεχίσει κανονικά, βάσει του συμβολαίου που έχει και ο 20χρονος επιθετικός Θανάσης Παπαγεωργίου.
Σε όλους τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και ο πρόεδρος της ΠΑΕ εύχονται να είναι υγιείς και να προσπαθήσουν να προσφέρουν τα μέγιστα, για την όσο καλύτερη αγωνιστική μας παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League 2 2019-20».
*Σήμερα ενδεχομένως να υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις για ανανεώσεις, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας ίσως γίνει γνωστό και ποιοι ακόμη παίκτες θα αποχωρήσουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass