Ανανέωσε και ο Γκέκας στον Απόλλωνα

ΕΦΕΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2019 22:29

Νέα ανανέωση χθες στον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς στους «κυανόλευκους» θα συνεχίσει ο Καρδιτσιώτης γκολκίπερ Νέστορας Γκέκας, ο οποίος βρέθηκε με τον πρόεδρο κ. Μαντζανά και συμφώνησαν οι δυο τους για την επέκταση της συνεργασίας.


Ο Γκέκας είναι από τον περασμένο Ιανουάριο στη λαρισινή ομάδα, ενώ πριν ήταν στην ΑΕΛ από όπου πήγε από την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Εν τω μεταξύ, ο Απόλλων Λάρισας περιμένει την απόφαση της έφεσης που έκανε για την απόφαση που πήρε το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, το οποίο αποφάνθηκε πως οι Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Παναχαϊκή και Κασσιόπη δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, με συνέπεια να μην τους χορηγηθεί αδειοδότηση.
Μετά την απόφαση της έφεσης που ενδέχεται να γίνει γνωστή ίσως και σήμερα, η διοίκηση θα προχωρήσει στην πραγματοποίηση μεταγραφών, για να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας.
Ο Απόλλωνας και στη νέα Super League 2 θα επιδιώξει να έχει μια πολύ καλή παρουσία, στηριζόμενος περισσότερο σε παιδιά του κάμπου, που θα δουλέψουν σκληρά στη διάρκεια της προετοιμασίας και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να υλοποιήσουν τους στόχους της ομάδας.
*Η προετοιμασία ως γνωστόν θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου, ενώ το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί σε αθλητικό κέντρο στα σύνορα Αυστρίας-Σλοβενίας.
*Στη φωτογραφία ο Νέστορας Γκέκας όταν υπέγραψε για πρώτη φορά στον Απόλλωνα, με τον Μιχάλη Μπίζιο που είναι ένα σημαντικό κομμάτι για την ομάδα και δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όλα τα χρόνια που βρίσκεται δίπλα της.

 

ΝΕΟ ΚΑΡΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ
Με τους Καμπέρη, Κοντοθανάση, Γκουντρουμπή και Βαγενά ανανέωσε ο Απόλλων Λάρισας, με το καρέ των Λαρισαίων να συνεχίζει στον σύλλογο της συνοικίας της Φιλιππούπολης. Αναλυτικά: «Ανανεώσεων συνέχεια στον Απόλλωνα Λάρισας, με τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν την παρουσία τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο με την «κυανόλευκη» φανέλα μας. Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους εξής ποδοσφαιριστές:
– Τον αριστερό μπακ χαφ Κώστα Καμπέρη
– Τον αμυντικό μέσο Δημήτρη Κοντοθανάση
– Τον επιθετικό Φώτη Γκουντρουμπή (αν και ο Φώτης είχε από πέρυσι διετές συμβόλαιο)
– Τον νεαρό και εξελίξιμο winger Άκη Βαγενά.
Η ΠΑΕ εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες, που θα έρθουν όμως μέσα από σκληρή και επίπονη δουλειά, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass