Συνεχίζει στην Ενωση Ιλίου η Λαρισαία Βάσω Νικούλη

ΓΙΑ 5η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2019 15:33

Η Λαρισαία προπονήτρια Βάσω Νικούλη ανανέωσε τη συνεργασία της με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ένωσης Ιλίου. Η σημαντική προσφορά της Βάσως Νικούλη αποτέλεσε τον κύριο λόγο για τον οποίο οι υπεύθυνοι του συλλόγου προχώρησαν σ’ αυτή την κίνηση.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για πέμπτη σερί σεζόν με την προπονήτρια των επιτυχιών Βάσω Νικούλη, η οποία παραμένει στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ τη σεζόν 2019-2020.

Με την κ. Βάσω Νικούλη η ομάδα των Γυναικών πραγματοποίησε την περυσινή σεζόν την καλύτερη πορεία της μέχρι σήμερα στον χώρο του βόλεϊ, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (ΕΣΠΕΔΑ), ενώ μαζί της έχει ζήσει μια κατάκτηση πρωταθλήματος Α’ ΕΣΠΕΔΑ (2017), δύο σεζόν φιναλίστ Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ (2016 και 2018), ενώ την πρώτη σεζόν στη Β’ Εθνική (ΕΣΠΕΔΑ) το 2018 η ομάδα μας είχε καταλάβει την 5η θέση. Ευχόμαστε στην προπονήτριά μας κ. Βάσω Νικούλη υγεία πάνω από όλα και μια ακόμη γεμάτη χρονιά με όμορφο βόλεϊ και να επιτύχουμε μαζί όλους τους στόχους που θα τεθούν από την ομάδα μας την εφετινή σεζόν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass