Πανάξια πρώτη η ΑΕΛ

ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «PULDIN CUP 2019» ΣΤΟ PLOVDIV ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2019 15:39

Την 1η θέση στο αναπτυξιακό τουρνουά Puldin cup 2019, που διεξήχθη στο Plovdiv της Βουλγαρίας κατέλαβε η ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ ήταν συνολικά η καλύτερη ομάδα και το απέδειξε αυτό τόσο με τις εμφανίσεις της όσο και με τα αποτελέσματα που πήρε. Η ομάδα του Βασίλη Πάνου επικράτησε με σκορ 3-1 επί της Kamenica από τα Σκόπια, νίκησε τη διοργανώτρια Puldin με 2-0 όπως και την Ljuboten από τα Σκόπια με σκορ 5-0, ενώ στον τελευταίο αγώνα - ο οποίος ήταν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον - ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τη βουλγάρικη Etar, με αποτέλεσμα να τελειώσει αήττητη τη διοργάνωση και να τερματίσει στην 1η θέση με 10 βαθμούς, καταγράφοντας έτσι μία πολύ μεγάλη επιτυχία για τον λαρισινό αθλητισμό και το ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο.

Φυσικά αυτή η επιτυχία μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, μιας και είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Οι νεαρές αθλήτριες που συμμετείχαν στην αποστολή είχαν τη δυνατότητα να κερδίσουν αγωνιστικές εμπειρίες και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε διαφορετικές ποδοσφαιρικές σχολές και σε αθλήτριες που αγωνίζονται με τις ομάδες τους στα αντίστοιχα εθνικά πρωταθλήματα μεγάλων κατηγοριών.

MVP από την ομάδα της ΑΕΛ αναδείχθηκε η Ολίνα Μπαξεβάνου ενώ εξαιρετική παρουσία είχαν όλες οι αθλήτριες της αποστολής αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Εξαιρετική ήταν και η φιλοξενία από τους διοργανωτές για ακόμα μία χρονιά στο πανέμορφο Plovdiv, με την ΑΕΛ να αφήνει άριστες εντυπώσεις εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και να κερδίζει το χειροκρότημα για τη συνολική της παρουσία, επιβεβαιώνοντας πως το ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο έχει μέλλον και μπορεί να αναπτυχθεί αρκεί να

υποστηριχθεί καταλλήλως από όλους τους φορείς.

Την αποστολή της ΑΕΛ συνόδεψαν ο υπεύθυνος της ομάδας Λιντέρης Νίκος, ο προπονητής Πάνος Βασίλης και ο φυσικοθεραπευτής Ραχωβίτης Θεόφιλος, ενώ οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν οι Βλασιάδου, Σκοτεινιώτη Γ., Καπιτζίκα, Μίσσια, Χασανούδη, Παυλοπούλου, Τσιάρα, Στατήρη, Σκωτεινιώτη Κ., Κατσιάνα, Μούκα, Στυμονιάρη, Γιαμαλή όπως και οι Τουρέντζολγλου, Μπαξεβάνου και Τσαραντάνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass