Αρχίζουν οι κρίσεις στην ΑΕΛ

Ο ΠΕΤΡΙΤΣ ΘΑ ΔΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2019 22:00

Συνεχίζεται στο Καρπενήσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΛ όπου χθες οι παίκτες έκαναν δύο προπονήσεις υπό καλές καιρικές συνθήκες, αφού η κακοκαιρία με την ονομασία «Αντίνοος» σταμάτησε τη δράση της δημιουργώντας τελικά απώλεια μιας προπόνησης στην ομάδα.


Ο μόνος παίκτης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αυτή τη στιγμή είναι ο Ντάουντα, καθώς βρίσκεται πίσω σε προπονητικούς ρυθμούς σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες και ίσως να μην αγωνισθεί στο πρώτο φιλικό που θα γίνει αύριο Παρασκευή κόντρα στον Πανιώνιο. Σ’ αυτό το φιλικό παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας Γκόρνταν Πέτριτς θα δει όλους τους παίκτες αγωνιζόμενους και θα βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα, καθώς ορισμένοι απ’ αυτούς που βρίσκονται στο Καρπενήσι θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα.
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19.00 και σίγουρα αναμένεται να έχει ενδιαφέρον.
Με την ομάδα του Πανιωνίου δεν θα αγωνισθεί ο Λαρισαίος Βασίλης Ρέντζας που χειρουργήθηκε για αποκατάσταση αποσπαστικού κατάγματος έσω σφυρού της δεξιάς ποδοκνημικής. Πλέον, ο 27χρονος παίκτης βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και ο χρόνος επιστροφής του στις υποχρεώσεις της ομάδας του θα εκτιμηθεί το προσεχές διάστημα.

 

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ
Σιγουριά στην πάσα, κατοχή μπάλας και όχι λάθη, αυτά ζητάει διαρκώς στις πρώτες προπονήσεις από τους παίκτες του ο τεχνικός της ομάδας Γκόρνταν Πέτριτς. Επιδιώκει η ομάδα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ για την τακτική ακόμα δείχνει να μην έχει αποφασίσει.

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ
Πώς τα φέρνει η ζωή... Ο διαιτητής του αγώνα Ξάνθης-ΑΕΛ από τον οποίο η λαρισινή ομάδα είχε πολλά δικαιολογημένα παράπονα, υποβιβάστηκε στους πίνακες διαιτησίας που ανακοινώθηκαν χθες, αλλά παράλληλα σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας θα δώσει κατάθεση για το παιχνίδι εκείνο μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει με πολλές αιχμές.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass