Νέα έσοδα αλλά και προοπτική για την ΑΕΛ

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (19.00)

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2019 22:07

Νέα έσοδα και προοπτική για την ΑΕΛ φέρνει η κεντρική διαχείριση διαφημιστικών πινακίδων των γηπέδων που χθες εγκρίθηκε ομόφωνα, για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργανώτριας και είναι πολύ σημαντική, γιατί ανοίγει τον δρόμο για την ενιαία εικόνα και εμπορική ταυτότητα σε όλα τα γήπεδα της Super League, με θετικό αντίκτυπο και σε χορηγικό επίπεδο.


Η ΑΕΛ από τη συμφωνία αυτή θα έχει σίγουρη εισροή 32.500 ευρώ, ενώ παράλληλα θα έχει για διαπραγμάτευση διαφημιστικό χρόνο 75 λεπτών(60 αγωνιστικά λεπτά και αυτόν στη διακοπή μεταξύ των δύο ημιχρόνων) στις κυλιόμενες διαφημιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν δωρεάν, ενώ τριάντα αγωνιστικά λεπτά θα είναι του ιδιοκτήτη των πινακίδων.
Παράλληλα στη σύμβαση που θα υπογραφεί θα υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες για τις ανταγωνίστριες διαφημιστικές εταιρείες.
Το βασικό όμως είναι ότι αυξήθηκαν σε μέγιστο βαθμό οι πιθανότητες να υπάρξει κεντρικός χορηγός στη διοργανώτρια που θα φέρει επιπλέον χρήμα στα ταμεία των ΠΑΕ, ενώ τη νέα αγωνιστική περίοδο θα κυκλοφορήσουν αυτοκόλλητα χαρτάκια (φωτογραφίες) και μεταλλικές ταυτότητες (tags) των ομάδων του πρωταθλήματος, καθώς το Δ.Σ. αποφάσισε την επιλογή εταιρείας για την απόκτηση αποκλειστικού δικαιώματος διάθεσης αυτοκόλλητων φωτογραφιών και μεταλλικών ταπών των ποδοσφαιριστών.

 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ
Σήμερα θα υπάρξουν στο Καρπενήσι τα αποκαλυπτήρια της φετινής ΑΕΛ καθώς θα δοθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο στις 19.00.
Ο τεχνικός της ομάδας Γκόρνταν Πέτριτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες, ενώ σχετικά με την τακτική μέχρι τώρα έχει δοκιμάσει το 3-5-2 και το 3-4-3, όπου μάλλον θα είναι οι πρώτες προτιμήσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
Την Κυριακή 25 Αυγούστου θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΛ στο νέο πρωτάθλημα εναντίον του Ατρόμητου Αθηνών, αλλά ακόμα δεν έχει ορισθεί επίσημα το πρόγραμμα των αγώνων.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass