Νέος και... ωραίος ο Απόλλων Λάρισας

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΔΑ-ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ - ΜΠΕΛΑ: ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2019 22:21

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη πως η νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα συνδυαστεί με επιτυχίες όπως την περσινή σεζόν, έγινε χθες το απόγευμα η επίσημη «πρώτη» του Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη.


Οι «κυανόλευκοι» με δέκα καινούρια πρόσωπα στο ρόστερ τους(Νύκταρης, Σιφναίος, Καρδάμης, Κακάμης, Κούλπας, Καψάσκης, Μεζίνι, Λουκάς, Μπρέμπος, Ναζίμ) και γενικά με ένα νεανικό σχήμα, θα επιδιώξουν να έχουν μια αξιοπρεπή παρουσία στη νεοσύστατη Super League 2 και φαίνονται αποφασισμένοι να υλοποιήσουν τον στόχο τους.
Όπως δε τόνισε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς, στόχος είναι μία θέση στην πρώτη εξάδα, ενώ ο προπονητής Άριαν Μπελά που θα είναι και πάλι στο τιμόνι της ομάδας, υπογράμμισε πως μόνο μέσα από τη δουλειά έρχονται οι επιτυχίες.
Εκτός του προέδρου Παναγιώτη Μαντζανά, από την ΠΑΕ ήταν και οι Γιώργος Λιότσιος, Γιώργος Βέβης, Μιχάλης Μπίζιος.
Στην «πρώτη» το παρών έδωσαν από τον ερασιτέχνη Απόλλωνα ο πρόεδρος Χρήστος Τερζούδης και ο Βαγγέλης Δοξόπουλος, καθώς και ο υπεύθυνος της ακαδημίας Νίκος Κορομπίλιας, με τον προπονητή τερματοφυλάκων Κωνσταντίνο Ξύτσα, που προετοίμαζε τους δύο γκολκίπερ της πρώτης ομάδας. Όλοι τους ευχήθηκαν η ομάδα να πετύχει τους στόχους της την καινούρια σεζόν, τονίζοντας πως ο ερασιτέχνης θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειές τους.
Δυναμική και η παρουσία των παλαιμάχων του συλλόγου με τους Αποστόλη Φωτάκη, Νίκο Κακαγιάννη, Στέλιο Κουκούλη, Γιάννη Μπαρλαγιάννη, ενώ στη Φιλιππούπολη βρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής του Γ.Σ. Αλμυρού- πρώην παίκτης της ΑΕΛ, Βαγγέλης Στουρνάρας.
Πριν ξεκινήσει η χθεσινή προπόνηση, τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατέρα Αθανάσιο της Αγίας Τριάδας, που ευχήθηκε να είναι μια δημιουργική χρονιά για τον Απόλλωνα και να εκπροσωπήσει επάξια τη συνοικία και το λαρισινό ποδόσφαιρο γενικότερα, στη συγκεκριμένη κατηγορία.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΝΤΖΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΕΛΑ
Σε δηλώσεις που έκαναν ο μεγαλομέτοχος και ο προπονητής του Απόλλωνα επισήμαναν τα εξής:

 

Παναγιώτης Μαντζανάς:
«Κατ’ αρχάς θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, να υπάρχει υγεία πάνω από όλα, σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουνε στο φετινό πρωτάθλημα και στις οικογένειές τους, να μην υπάρχουν τραυματισμοί και όλα να πάνε καλά.
Όσον αφορά στην ομάδα μας, εμείς κρατήσαμε ένα βασικό κορμό από πέρυσι, 15-16 ποδοσφαιριστών, πήραμε άλλους 10 παίκτες μέχρι στιγμής και θα κάνουμε άλλες 2 προσθήκες με Βραζιλιάνους και θα κλείσουμε το ρόστερ με 27 παίκτες.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα κάνουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, ένα στόχο είχαμε, ένα στόχο έχουμε και θα έχουμε και πάλι.
Κάθε Κυριακή να αντιμετωπίζουμε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και να προσπαθούμε για να κερδίζουμε».
-Με τα τηλεοπτικά τι γίνεται;
«Εμείς και ως ΠΑΕ αλλά και ως Super League 2 πλέον, αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως γνωρίζουμε ό,τι έχει ψηφιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και είχε συμφωνήσει ο πρώην πρωθυπουργός, για τα τηλεοπτικά, που είναι συγκεκριμένα.
Από την πλευρά μας λοιπόν δεν κάναμε καμία κίνηση και περιμένουμε να τηρήσουν τα όσα στην ουσία γραπτώς και όχι προφορικώς έχουν δεσμευτεί να κάνουν.
Οπότε δεν εξαρτάται από εμάς, εξαρτάται από αυτούς.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα συμφωνηθέντα θα τηρηθούνε και τα πράγματα θα πάνε όλα καλά.
Δεν κάνουμε λοιπόν καμία κίνηση και περιμένουμε».
-Πέρυσι κάνατε μια δήλωση που δικαιωθήκατε, καθώς η ομάδα έφτασε μια ανάσα πριν τα πλέι οφ ανόδου στη Super League. Φέτος μπορείτε να κάνετε την ίδια δήλωση για του χρόνου;
«Αυτό που λέω καθημερινά στους ποδοσφαιριστές στα πέντε-έξι χρόνια που είμαι στην ομάδα, είναι πως κάθε Κυριακή πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι χωριστά, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να μπορέσουμε να κερδίζουμε.
Από κει και πέρα, ταμείο κάνεις στο τέλος.
Έτσι κάνουμε κάθε χρόνο και γι’ αυτό έχουμε επιτυχία, δεν παίζουμε με άγχος, θέλουμε να απολαμβάνουμε αυτό το οποίο κάνουμε, έχουμε αξιόλογους και ικανούς ποδοσφαιριστές και θεωρώ πως θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Το αν βρεθούμε στην πρώτη εξάδα, αυτός εννοείται πως θα είναι ο στόχος μας, θα το δείξουν οι ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστιέται ο κόσμος, που θα μας βλέπει».

 

Αριαν Μπελά:
«Θα έχουμε ένα καινούριο πρωτάθλημα στη Super League 2 με 12 ομάδες, που είναι η ελίτ της Β’ Εθνικής και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, για να έχουμε την ίδια καλή εικόνα με την περσινή χρονιά. Θέλω να καλωσορίσω τα νέα παιδιά που ήρθαν και μαζί με τους παλιούς, να τους ευχηθώ να έχουνε πάνω από όλα υγεία και να πραγματοποιήσουν τους στόχους που θα βάλουμε σαν ομάδα. Για να είναι ο πρόεδρος, οι φίλαθλοι και οι παίκτες όλοι ικανοποιημένοι. Αλλά αυτό πάντα έρχεται μετά από πολλή δουλειά, η οποία έχει ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, γιατί χρειάζεται κάθε Κυριακή να χύνουν πολύ ιδρώτα οι παίκτες.
Έτσι και εμείς θα δουλέψουμε, θα δουλέψουμε, θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στις 15 Σεπτεμβρίου, που αρχίζει το καινούριο πρωτάθλημα.
Όσον αφορά στα μεταγραφικά, περιμένουμε και δύο παίκτες ακόμη, πιστεύω να είναι καλοί. Με τα νέα παιδιά και με το πρόβλημα που είχαμε, θεωρώ πως δεν θα αλλάξει τίποτα, γιατί αν θα δουλέψουνε πολύ και προσπαθήσουνε να μπούνε γρήγορα στο κλίμα της ομάδας, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και φέτος για να είμαστε στους στόχους που θα θέσουμε ως ομάδα».

 

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
Εν τω μεταξύ, από τον Απόλλωνα έγινε γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής Τάσος Δημητριάδης, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα, δεν συνεχίζει στους «καυνόλευκους», για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους, ευχαριστώντας τη διοίκηση της λαρισινής ομάδας, για τη μεγάλη εκτίμηση που έδειξε στο πρόσωπό του, ευχόμενος επιτυχίες την καινούρια σεζόν.

 

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ
Τη Δευτέρα το πρωί θα αναχωρήσει η αποστολή του Απόλλωνα για το ειδυλλιακό αθλητικό κέντρο του Kranjska Gora που βρίσκεται στα σύνορα Σλοβενίας – Αυστρίας, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Μετά την επιστροφή του στη Λάρισα, ενδέχεται για ένα τετραήμερο να μεταβεί και σε αθλητικό κέντρο της Βουλγαρίας.
Αξίζει να αναφέρουμε πως στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το βασικό στάδιο θα προπονούνται κατά διαστήματα και τρεις-τέσσερις παίκτες της Κ-16 από την ακαδημία του συλλόγου, κάτι που δείχνει πως ο Απόλλωνας ενδιαφέρεται κατόπιν ενεργειών των κ. Μαντζανά, Μπελά και σιγά –σιγά θα στηρίζεται και σε παιδιά από τα τμήματα υποδομής, όπου γίνεται μια εξαιρετική δουλειά.
* Χθες στο γήπεδο της Φιλιππούπολης βρέθηκε και ο Λαρισαίος στόπερ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Μάριος Κωστούλας, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Απόλλωνα και είχε συζήτηση με τον κ. Μαντζανά. Ανήκει στον Ατρόμητο και έπαιζε δανεικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 

Τι είπαν οι παίκτες

Μαρκ Σιφναίος:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη Λάρισα και στον Απόλλωνα. Οι νέοι μου συμπαίκτες με υποδεχτήκανε πολύ καλά και ελπίζω να έχουμε μια καλή πορεία, τη φετινή σεζόν, με πολλές νίκες.
Από την πλευρά μου ελπίζω και πιστεύω να πετύχω πολλά γκολ, να δημιουργώ φάσεις και γενικά να φανώ χρήσιμος στην ομάδα».

 

Μιχαλανδρέας Νύκταρης:
« Ήρθα στον Απόλλωνα και δεν το κρύβω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί έχω μια πολύ καλή άποψη, τόσο από πέρυσι όσο και από τα προηγούμενα χρόνια. Υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο από πέρυσι, αλλά με τις επιλογές που έχει κάνει ο πρόεδρος πιστεύω να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις».

 

Νταβίντ Ναζίμ:
«Νιώθω χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με επέλεξε να είμαι μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι το καλύτερο, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα».

 

Κώστας Σκούπρας:
«Πιστεύω πως όπως η περυσινή χρονιά ήτανε πετυχημένη, το ίδιο ευελπιστούμε πως θα είναι και η καινούργια. Θέλουμε να συνεχίσουμε πάντα με το ίδιο σκεπτικό, έχοντας ως στόχο κάθε Κυριακή να μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίζουμε, βλέποντας το κάθε ματς ξεχωριστά. Και αν δεν μπορούμε να κερδίζουμε, τουλάχιστον να προσπαθούμε, να νιώθει καλά από μέσα του ο κάθε ποδοσφαιριστής και να βλέπει ο κόσμος μια καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Αλέξανδρος Παπαγεωργίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass