Π.Ο.Ε.: Κύριος στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος

Τεράστιο ενδιαφέρον υπήρξε στη Γενική Συνέλευση των μελών *Κάλεσμα στους φιλάθλους να είναι κοντά στην ομάδα- Μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη των ακαδημιών

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2019 16:25

Ενδιαφέρουσα ήταν η Γενική Συνέλευση των μελών του Π.Ο. Ελασσόνας, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με την παρουσία των μελών της διοίκησης του ιστορικού σωματείου, προπονητών, ποδοσφαιριστών, παραγόντων, παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και αρκετών φιλάθλων και φίλων της ομάδας.

Αρχικά, έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της σεζόν 2018-19 και ακολούθησε ο προγραμματισμός των τμημάτων υποδομής του ΠΟΕ και βέβαια ο προγραμματισμός και οι στόχοι της νέας αγωνιστικής περιόδου (2019-2020). Χαρακτηριστικά τα όσα «κατέθεσε», ανάμεσα στα άλλα, ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Άλκης Χατζηβασίλης:

«Από τις πρώτες ενέργειές μας ήταν η ενίσχυση, σε έμψυχο υλικό – ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, χωρίς επιβάρυνση του συλλόγου, με το κόστος να καλύπτεται από μέλη της διοίκησης. Θέσαμε στόχους για την ομάδα και ξεκινήσαμε να οργανώνουμε τον ΠΟΕ, κατά τέτοιο τρόπο που να επιτυγχάνονται αυτοί οι στόχοι. Ο ΠΟΕ πέρυσι τελείωσε τη χρονιά έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο και καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Η χρονιά από αυτή την πλευρά είναι επιτυχημένη και τους ευχαριστώ όλους.

Κύριος στόχος της ομάδας για τη χρονιά που μας έρχεται είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η προαγωγή στην επόμενη κατηγορία. Για την επίτευξη του στόχου αυτού δεν περισσεύει κανένας και ο ΠΟΕ έχει την ανάγκη όλων μας και προ πάντων της οικονομικής σας ενίσχυσης. Στα μέλη του Δ.Σ. που ενισχύουν οικονομικά την ομάδα σε μηνιαία βάση, προστέθηκαν και συνεχίζουν να προστίθενται και νέα μέλη. Όλοι γνωρίζουμε ότι το ποδόσφαιρο απαιτεί χρήματα, ακόμη και αυτό το ερασιτεχνικό. Προκειμένου ο ΠΟΕ να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα, κάνω έκκληση για τη βοήθεια όλων, στην προσπάθεια αυτή, ο καθένας στο μέτρο του. Δεν ξεχνούμε ότι είμαστε σε δύσκολους καιρούς. Σεβόμαστε μέχρι και το τελευταίο ευρώ που οι συμπολίτες μας δίνουν για ενίσχυση της ομάδας μας. Υπάρχει πλήρης διαφάνεια σε όλα.

Προχωρήσαμε στην αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομής και στην πράξη επανιδρύουμε τις ακαδημίες, κάτω από την αποκλειστική πλέον ευθύνη του ΠΟΕ, προκειμένου να αποτελέσουν το φυτώριο παικτών για την πρώτη ομάδα. Έχουμε ήδη προσλάβει τους προπονητές των τμημάτων υποδομής κ. Φάνη Τσέλιο, Παναγιώτη Νάση και Γιώργο Κρουσταλάκη. Όλοι μας δίνουμε τεράστιο βάρος στην ανάπτυξη των ακαδημιών».

Ενημερώνοντας το σώμα για τον οικονομικό απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς 2018-2019, ο ταμίας Μιχάλης Πάκας έκανε λόγο για θετική εικόνα στα οικονομικά του σωματείου, αφού τα έσοδα ανήλθαν στις 58.262 ευρώ και τα έξοδα στις 57.350 ευρώ.

Ο γραμματέας του ΠΟΕ Σίμος Ξενίδης αναφέρθηκε σε θεσμικά-καταστατικά θέματα που αφορούν στη λειτουργία του ΠΟΕ.

Σύντομες τοποθετήσεις έκαναν και οι προπονητές Ζήσης Ζιάγκας (της ανδρικής ομάδας) και Παναγιώτης Νάσης, Φάνης Τσέλιος (των τμημάτων υποδομής).

Ακολούθησε συζήτηση και προτάσεις από τους παρευρεθέντες.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass