Μεταγραφές και ανανεώσεις στον Δαμασιακό

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΗΜ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2019 16:29

Δυναμική παρουσία αναμένεται πως θα έχει την καινούρια σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας ο Δαμασιακός και η διοίκηση προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ, με αξιόλογους παίκτες.

Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου για τα μεταγραφικά θέματα, αναφέρονται τα εξής: «Γεμίζει με γοργούς ρυθμούς το ρόστερ του Δαμασιακού για τη νέα χρονιά με τις προσθήκες παικτών που αναμένεται να δώσουν πολύτιμες λύσεις στον προπονητή Δημήτρη Μπουκουβάλα στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λάρισας.

Μετά τις ανανεώσεις των Μουσιάρη, Λόλα, Μιγδάνη, Τσιάλτα, Λούτσου, Δούκα, Γεωργαντζιά, Ιωαννίδη, Μπακαΐμη και τις προσθήκες με Καρακάνο και Ραπτοτάσιο, οι φιναλίστ του κυπέλλου της ΕΠΣΛ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν άλλες δύο μεταγραφές - επιστροφές καθώς και τις ανανεώσεις με άλλους τέσσερις παίκτες του. Τα «γαλανόλευκα» λοιπόν θα φοράνε τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Θοδωρής Βίδρας, ο αμυντικός Θοδωρής Μουσιάρης καθώς και οι Α.Π. Λέτσιος, Β. Σεΐζης, Γ. Χασιώτης και Θ. Αγραφιώτης δίνοντας έτσι πολύτιμα «εφόδια στη φαρέτρα" του προπονητή μας Δημήτρη Μπουκουβάλα.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει 15 ετοιμοπόλεμους παίκτες στο ρόστερ της, ενώ είναι κοντά στην απόκτηση και άλλων τεσσάρων ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ μας.

ΠΑΙΚΤΕΣ... ΒΑΡΟΜΕΤΡΑ

Στον Δαμασιακό θα συνεχίσει να αγωνίζεται και ο Βασίλης Λόλας, ένας παίκτης αξιόλογος με μεγάλη εμπειρία και προσφορά στα γήπεδα του νομού μας, που για 3η συνεχή σεζόν θα αποτελέσει τον "ακρογωνιαίο λίθο" στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Ωστόσο, ο σχεδιασμός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς στον Δαμασιακό.

Στην ομάδα του Δαμασιακού επέστρεψε ο Δημήτρης Καρακάνος μετά την παρουσία του στην ομάδα του Κιλελέρ όπου πρόσφερε τα μέγιστα.

Είναι ένας έμπειρος - πολύτιμος παίκτης που αναμένεται να δώσει σημαντικές βοήθειες στην ομάδα του τεχνικού Δημήτρη Μπουκουβάλα, τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και ως κεντρικός αμυντικός».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass