Πρώτη προπόνηση του Απόλλωνα στην Kranjska Gora

ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΥΣΚΑΣ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2019 15:52

Έφθασε χθες το πρωί η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας στο αθλητικό κέντρο, που βρίσκεται σε μια μαγευτική και καταπράσινη τοποθεσία κοντά στα σύνορα Σλοβενίας και Αυστρίας, στην Kranjska Gora.

Οι παίκτες αφού αφίχθησαν στο ξενοδοχείο και εγκαταστάθηκαν στα δωμάτια ανά δυάδες, ξεκουράστηκαν και το απόγευμα έκαναν προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Το κλίμα είναι αρκετά καλό στις τάξεις της λαρισινής ομάδας, που θέλει επί Σλοβένικου εδάφους να βάλει τις βάσεις για μια ακόμη πετυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League 2. Σήμερα είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό με την Ουγγρική Puskas Academy στις 17.30 (τοπική ώρα - 6.30 ώρα Ελλάδος) στο Bad Kleinkirchheim. Θα ακολουθήσουν τα εξής άλλα δύο φιλικά, εν μέσω φυσικά προετοιμασίας: Besiktas (Turkey) - Απόλλων Λάρισας (29/07) 18.00 (τοπική ώρα - 7 μ.μ. ώρα Ελλάδος) στο Bishofshofen AL Wasl (Dubai) - Απόλλων Λάρισας (01/08) 18.00 (τοπική ώρα - 7 μ.μ. ώρα Ελλάδος) στο Bishofshofen.

Ο Στουρνάρας νέος τεχνικός στην ομάδα Κ-20 του Απόλλωνα Λ.

stoyrnaras

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας θα είναι ο νέος τεχνικός στην ομάδα Κ-20 του Απόλλωνα Λάρισας και ουσιαστικά κάνει το ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας από τους «μικρούς» των «κυανόλευκων». Πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Αλμυρού και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, ενώ παρακολουθούσε συνεχώς τόσο αγώνες της «βασίλισσας» όσο και του Απόλλωνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass