«Χ»τίζει παράδοση στα φιλικά η ΑΕΛ

ΝΕΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (1-1)

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2019 22:40

«Χ»τίζει παράδοση στα φετινά φιλικά παιχνίδια στο Καρπενήσι, όπου κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ΑΕΛ αφού μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο, έφερε μία ακόμα χθες κόντρα με τον ΝΠΣ Βόλου με το ίδιο αποτέλεσμα (1-1).

Η λαρισινή ομάδα προηγήθηκε με τέρμα του Ντάουντα στο 51' για να ισοφαριστεί από τον πρώην παίκτης της τον Σερμιέντο στο 67'. Οι «βυσσινί» στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης είχαν άσχημη απόδοση και αυτό έκανε έξαλλο τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια που θέλει η ομάδα του ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια να κερδίζει. Ο προπονητής της ομάδας Γκόρνταν Πέτριτς και στα δύο ημίχρονα έπαιξε με 4-4-2 έχοντας στο πρώτο τη μεσαία γραμμή σε ρόμβο και στο δεύτερο σε ευθεία. Στο πρώτο μέρος κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ρίστιτς, στην άμυνα οι: Μιχαήλ (αριστερά), Μόρας, Γκόλιας (σέντερ μπακ), Καρανίκας (δεξιά), στη μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ ο Φατιόν και σαν «οκτάρια» οι Χοτζάλι, Μπάλλας και στην κορυφή του ρόμβου ο Γιάκος, ενώ στην επίθεση ήταν οι Νούνιτς, Σικάφκα. Στο δεύτερο μέρος τερματοφύλακας ήταν ο Κρίστινσον, στην άμυνα οι: Μπέρτος (δεξιά), Ζίζιτς, Μπράλιτς (σέντερ μπακ), Ζίβκοβιτς (αριστερά), στη μεσαία γραμμή οι: Στάνκοβιτς (αριστερά), Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Φιλίποβιτς (δεξιά) και στην επίθεση οι Μιλτιάδης, Ντάουντα. Η εικόνα της ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο ήταν τραγική σε ένα σύστημα με τέσσερις στην άμυνα όπου αναδείχθηκε σε μορφή της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας Μποριβόγιε Ρίστις που έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις σε τελικές ενέργειες των Ηλιόπουλου, Μυστακίδη (δύο φορές), Μάντζη. Παράλληλα ο τερματοφύλακας της λαρισινής ομάδας είχε σύμμαχο και το οριζόντιο δοκάρι που σημάδεψε ο Ντετάκης ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μυστακίδης. Στο δεύτερο μέρος ποδόσφαιρο παίχθηκε μέχρι το 70' με την ΑΕΛ να κάνει το 1-0 με τον Ντάουντα στο 51' ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Στάνκοβιτς και να ισοφαρίζει ο Σαρμιέντο στο 67' με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ενδιάμεσα είχε προηγηθεί μια απόκρουση του Κρίστινσον σε σουτ του Συμελίδη. ΑΕΛ (Γκόρνταν Πέτριτς): Ρίστιτς (46′ Κρίστινσον), Μόρας (46′ Ζίζιτς), Γκόλιας (46′ Μπράλιτς), Μιχαήλ (46′ Ζίβκοβιτς), Καρανίκας (46′ Μπέρτος), Μπάλλας (46′ Σεσέροβιτς), Φατιόν (46′ Μιλοσάβλιεβιτς), Γιάκος (46′ Μιλτιάδης (77′ Νούσιος)), Νούνιτς (46′ Ντάουντα), Σικάφκα (46′ Φιλίποβιτς), Χοτζάλι (46′ Στάνκοβιτς). ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Μυστακίδης, Ηλιόπουλος, Φεράρι, Ζοάο Φερνάντο, Αγκούστο Μαξ. Αγωνίστηκαν και οι: Καραγκιόζης, Τσοκάνης, Μήτογλου, Κορνέζος, Κυζιρίδης, Συμελίδης, Τσαούσης, Κορέλας, Λύρατζης, Κραβαρίτης, Διμηνάς, Σαρμιέντο.

Τέλος η συνεργασία ΑΕΛ και Κ. Ταξιάρχη

Τελείωσε χθες η συνεργασία μεταξύ της ΑΕΛ και του προπονητή Κώστα Ταξιάρχη που ήταν υπεύθυνος για τις ομάδες νέων. Ο πρώην πλέον προπονητής μετά τη λύση της συνεργασίας έκανε την παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ και τον μεγαλομέτοχο κ. Κούγια για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να αναλάβω τις ομάδες Κ17, Κ19 ως προπονητής. Υπηρέτησα έξι χρόνια την ομάδα σαν ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, προερχόμενος από τις ακαδημίες της ομάδας και έναν χρόνο ως προπονητής και γνωρίζω τι σημαίνει τo φυτώριο αυτής. Θα έχω μεγάλη ικανοποίηση, αν αυτό που έκανα εγώ, να παίξω από τις ακαδημίες στην ανδρική ομάδα, το καταφέρουν και τα νέα παιδιά. Χαίρομαι που δύο παίκτες, ο Μιλτιάδης και ο Τσουμάνης από τις ομάδες νέων, βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στο Καρπενήσι και παρακολουθούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αν συνεχίσουν έτσι είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρουν πολλά στην ΠΑΕ ΑΕΛ, όπου η συμμετοχή σε αυτή είναι το όνειρο κάθε νεαρού αθλητή.

Συζήτηση Κούγια με το τεχνικό τιμ

Μετά το δείπνο της ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε συνάντηση μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και του τεχνικού τιμ όπου συζήτησαν την πορεία της προετοιμασίας και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το έμψυχο δυναμικό. Λέτε να έχουμε εξελίξεις στο θέμα του επιτελικού χαφ;

ΓΚΟΡΝΤΑΝ ΠΕΤΡΙΤΣ:

Δουλειά στην τακτική

«Από τη νέα εβδομάδα θα δουλέψουμε πολύ την τακτική» τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Γκόρνταν Πέτριτς. Αναλυτικότερα ο Σέρβος προπονητής είπε: «Είναι το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για εμάς. Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και η αντίπαλη ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε με δύο διαφορετικά συστήματα στα δύο ημίχρονα. Είμαστε ακόμη στην προετοιμασία, αλλά σε αυτό το φιλικό είδα κάποια πράγματα που δεν βγήκαν στο πρώτο παιχνίδι. Έχουμε ακόμη δρόμο για να δούμε ποιο θα είναι το σύστημα μας. Ήταν μειονέκτημα για εμάς, στο πρώτο ημίχρονο, τα πολλά αβίαστα λάθη που έγιναν, αλλά είμαστε στην προετοιμασία και από τη νέα εβδομάδα θα δουλέψουμε πολύ την τακτική. Θα ήθελα να πω κάτι για τους νέους παίκτες. Αυτοί είναι το μέλλον της ομάδας και πρέπει να προσέξουμε αυτούς τους παίκτες. Υπάρχουν κάποιοι καλοί παίκτες όπου στο μέλλον μπορούν να παίξουν στην ομάδα...».

Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass