Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΜΕ 3-1

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2019 16:35

Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε ο ΠΑΟΚ χθες στη σειρά των καλοκαιρινών φιλικών αγώνων του, αυτή τη φορά επί της Αντερλεχτ, στο Αθλητικό κέντρο της βελγικής ομάδας χωρίς μάλιστα την παρουσία θεατών.

Τελικό σκορ 3-1 για τoν πρωταθλητή Ελλάδας, που είχε καλό αγωνιστικό ρυθμό, κίνηση από την αμυντική γραμμή ως την επίθεση και συστηματική αμυντική λειτουργία. Ο Δικέφαλος με σχήμα που μπορεί να χαρακτηριστεί βασικό, πέτυχε τη νίκη του αφού προηγήθηκε με 0-2 και απάντησε γρήγορα στο γκολ των Βέλγων όταν αυτοί επιχείρησαν να μπουν πάλι στο παιχνίδι με το γκολ της μείωσης που σημείωσαν με τον Ντάντε 82'. Στο 31' ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε. Από υποδειγματική αντεπίθεση στο κέντρο του γηπέδου, ο Μίσιτς τροφοδότησε τον Πέλκα κι αυτός με συρτό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Βέλγων για να γίνει έτσι το 0-1. Η Αντερλεχτ χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητική πλησίασε στην ισοφάριση στο 44'. Με διπλή μάλιστα φάση όπου αρχικά ο Σανέ έστειλε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μίλιτς με νέα κεφαλιά αστόχησε από καλή θέση. Με το 0-1 υπέρ του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, ενώ στο 51' ο Δικέφαλος ισοφάρισε τα δοκάρια, όταν το απευθείας χτύπημα φάουλ που εκτέλεσε, αποκρούστηκε από τα δοκάρια της Αντερλεχτ. Στο 56' ο ΠΑΟΚ εδραίωσε την κυριαρχία του με γκολ του Ακπομ, ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε σε ασίστ του Ζαμπά να παραβιάσει την εστία της βελγικής ομάδας από πολύ κοντά. Στο 82' με τον Νταντέ και ωραία καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ η Αντερλεχτ μείωσε τη διαφορά επιχειρώντας να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε σύντομη απάντηση. Δύο λεπτά αργότερα μετά από σουτ του Στοχ, και ασθενή απόκρουση του Βέλγου γκολκίπερ Ρουφ, ο Γαϊτάνίδης πήρε την κατοχή της μπάλας και την έστειλε απλά στην άδεια εστία γράφοντας το 1-3. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Ρουφ, Σαρντελά (40' Λόρενς) , Σανέ, Μίλιτς, Καγιεμπέ, Κανά, Σάιεφ (37' , Βερσάερεν, Κολάσιν (61' Τρεμπέλ), Νασρί και Σαλεμάκερς (38' Νταντέ) . ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος (77' Κάτσε), Κρέσπο (77' Ινγκασον), Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Καντουρί (77' Ροντρίγκο), Ζαμπά (73' Γαϊτανίδης), Μπίσεσβαρ (73' Σφιντέρσκι), Πέλκας (71' Λημνιός) και Άκπομ (71' Στοχ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass