Ντέρμπι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2019 15:20

Ντέρμπι με το... καλημέρα της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 της Α1 Ανδρών στο μπάσκετ, προέκυψε στη χθεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Στην πρεμιέρα της νέας σεζόν (28/9) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, με την Ένωση να τον φιλοξενεί με τη σειρά της στο ίδιο παρκέ, αλλά με «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους, στην πρώτη αγωνιστική του β' γύρου (4/1/2020). Στην 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της πρεμιέρας του 28ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος, το Περιστέρι θα υποδεχθεί τον Ηρακλή, στην πρώτη υποχρέωση του «Γηραιού» στην επιστροφή του στην Α1, ο Κολοσσός θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο στη Ρόδο, ο Ήφαιστος το Ρέθυμνο στη Λήμνο, ενώ ο έτερος νεοφώτιστος, Ιωνικός Νικαίας, θα αγωνιστεί εντός έδρας απέναντι στο Λαύριο. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την ομάδα που θα λάβει τη wild card (ΟΜΑΔΑ Α'), απέναντι στον Προμηθέα Πατρών. Το πρόγραμμα της πρεμιέρας (28/9) της Α1 Ανδρών, για τη σεζόν 2019-20: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Περιστέρι-Ηρακλής Άρης-ΠΑΟΚ Ήφαιστος Λήμνου-Ρέθυμνο Κολοσσός Ρόδου-Πανιώνιος Ιωνικός Νικαίας-Λαύριο ΟΜΑΔΑ Α'-Προμηθέας Πατρών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass