Τελευταίο τεστ για την ΑΕΛ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2019 20:30

Μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και η ΑΕΛ σήμερα δίνει το τελευταίο τεστ ενόψει της πρεμιέρας στις 25 Αυγούστου στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών. Αντίπαλος θα είναι στο γήπεδο του Βελεστίνου ο Ολυμπιακός Βόλου, που αγωνίζεται στη Football League, στις 18.00.


Ο νέο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θα πάρει την τελευταία «γεύση» από το έμψυχο δυναμικό, αγωνιζόμενο καθώς δεν είχε την ομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά ήδη έχει προσθέσει μερικές δικές του «πινελιές».
Σήμερα ίσως φανεί και το αρχικό σχήμα της πρεμιέρας με «σημάδι» τον αγωνιστικό χρόνο που θα δώσει στους παίκτες. Δεν ξέρουμε αν θα μοιράσει τον χρόνο σε δύο ενδεκάδες ή κάποιους παίκτες που προορίζει για βασικούς τους χρησιμοποιήσει περισσότερο χρόνο.
Μέχρι τώρα όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα παίξει 3-5-2, με τον προπονητή να θέλει έναν ακόμα παίκτη για να μπορεί να αλλάξει κάποια στιγμή τον σχηματισμό. Και ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας βρίσκεται σε ανεύρεση αριστερού περιφερειακού επιθετικού.
Για την ενδεκάδα οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Κρίστινσον, στην άμυνα στα σέντερ μπακ προβάδισμα δείχνουν να έχουν ο Μιχαήλ με τον Μπράλιτς ενώ η τρίτη θέση θα παιχθεί μεταξύ Ζίζιτς και Μόρα. Πάντως υπάρχουν λύσεις και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για τον Γρηγορίου.
Από κει και πέρα στη μεσαία γραμμή ο Ζίφκοβιτς δείχνει να έχει ένα προβάδισμα στην αριστερή πτέρυγα ενώ δεξιά Καρανίκας και Μπέρτος δείχνουν να δίνουν μάχη, με τον Μπέρτο να έχει προβάδισμα στα αμυντικά καθήκοντα και τον Καρανίκα στα επιθετικά.
Ο Μπούστος θα είναι ο επιθετικός ηγέτης ενώ από κει και πέρα ο Φατιόν είναι σίγουρος. Αν παίξει η ομάδα με δύο αμυντικά χαφ τότε θέση θα έχει ο Σετσέροβιτς ενώ με ένα θα μπει στην ενδεκάδα ο Μιλοσάβλιεβιτς.
Στην επίθεση ο Ντάουντα είναι αδιαφιλονίκητος με παρτενέρ έναν εκ των Νούνιτς και Σικάφκα. Ο Φιλίπποβιτς μέχρι τώρα δεν δείχνει πολλά πράγματα αλλά ίσως να είναι σε περίοδο εγκλιματισμού.
Χθες έγινε προπόνηση στις 19.00, καθώς ο Γρηγορίου θέλει οι προπονήσεις να γίνονται σε ώρες που είναι ίδιες με αυτές των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Όπως ανακοινώθηκε από τη SL1 μεθαύριο Τρίτη 20/08/2019 στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Θέματα Διοργάνωσης Πρωταθλήματος Super League 2019-2020.
2 /Επιλογή εταιρείας για το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων.
3/ Σύγκληση Γ.Σ. για την έγκριση των Προκηρύξεων του Πρωταθλήματος Super League K15 και του Κυπέλλου Κ19.
4/ Διάφορα.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass