Ηρθε και δοκιμάστηκε ο Πορτογάλος Σίλβα

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2019 22:23

Πριν καλά-καλά φθάσει στην Ελλάδα ο 25χρονος Πορτογάλος Σαντσιντίνο Σίλβα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και δοκιμάστηκε από τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου, που εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε αναζήτηση περιφερειακού επιθετικού παίκτη.


Ο προπονητής που ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια όποιος παrίκτης έρθει να δοκιμασθεί πρώτα γιατί τα περιθώρια για λάθος είναι μικρά, είδε χθες αγωνιζόμενο τον παίκτη. Δεν μπόρεσε όμως να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα λόγω της κόπωσης αλλά κυρίως γιατί δεν υπήρχε δίτερμα κάτι που θα γίνει σήμερα.
Ο παίκτης θα είναι σήμερα και αύριο στη Λάρισα, ενώ την τελική απόφαση για την απόκτησή του θα πάρει ο κ. Γρηγορίου.

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Η δοκιμή του Πορτογάλου επιθετικού γίνεται από τον προπονητή έχοντας και το μυαλό του στον αγώνα της Κυριακής στην Αθήνα με τον Ατρόμητο Αθηνών, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.
Για το παιχνίδι αυτό ο Μιχάλης Γρηγορίου μέχρι τώρα στις προπονήσεις δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Με βάση πάντως την αγωνιστική εικόνα των τελευταίων φιλικών αγώνων θα παίξει με τρεις στην αμυντική γραμμή, αλλά είναι ακόμα άγνωστο ποιοι θα είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές (ο μοναδικός που πρέπει να αισθάνεται σίγουρος είναι ο Μιχαήλ).
Γενικά μέχρι χθες δεν έδειξε κάποιο αγωνιστικό σχήμα και πιθανόν να το κάνει σήμερα, όπου θα υπάρχει και ανάλυση του αντιπάλου και του τρόπου που αγωνίζεται.
Το προπονητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση το απόγευμα και αύριο, ενώ το Σάββατο το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αθήνα και θα προπονηθεί σε γήπεδο κοντά στην Ελευσίνα.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass