Συνεχίζει ακάθεκτος στα φιλικά ο Αετός Μακρυχωρίου

ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ 4-2

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2019 22:18

Συνεχίζει τις νικηφόρες τους εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας ο Αετός Μακρυχωρίου, ο οποίος επικράτησε χθες στο γήπεδο Νεάπολης του κατά μία κατηγορία μεγαλύτερου Ηρακλή Λάρισας με 4-2.

Αυτή τη φορά ένας πρώην παίκτης των «κυανολεύκων», ο Ηρακλής Γκιουρσάνης, ήταν το κεντρικό πρόσωπο για τον Αετό, πετυχαίνοντας τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του. Ακόμα δύο περσινοί παίκτες του Ηρακλή αγωνίστηκαν με τη φανέλα του Μακρυχωρίου κόντρα στην πρώην τους ομάδα, οι Ντιντής και Φορτομάρης. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Θάνος Ντιντής του Αετού Μακρυχωρίου ήταν χθες αντίπαλος με τον αδελφό του Στέλιο, τερματοφύλακα του Ηρακλή Λάρισας.
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 14’ με τον Γκιουρσάνη, ο οποίος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, σούταρε, αλλά ο Ντιντής αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 26’ ο Νεμπεγλέρας προσπάθησε να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά δεν ήταν εύστοχος, για να φτάσουμε στο 32’ όταν ο Γκιουρσάνης εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας, έκλεψε την μπάλα, συνδυάστηκε με τον Μπενεχούτσο, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1.
Δύο λεπτά αργότερα ο Ηρακλής προσπάθησε να απαντήσει αλλά ο Αλεξανδρής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 45’ ένα διαγώνιο σουτ του Μανιώτη πέρασε ελάχιστα άουτ.
Ο δυνατός ρυθμός του αγώνα διατηρήθηκε και στην επανάληψη με τον Κωστούλα να απειλεί (με κοντινή κεφαλιά) την εστία του Ηρακλή στο 51’, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κουμπούρας με άψογη εκτέλεση φάουλ πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος και την έστειλε στα δίχτυα, γράφοντας το 0-2.
Σαν να μην έφτανε αυτό στο 58’ ο Κολοβός έβγαλε μπροστινή μπαλιά, ο Γκιουρσάνης διεκδίκησε τη φάση, πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική του παρουσία στο χθεσινό φιλικό.
Βλέποντας την αρνητική εξέλιξη του αγώνα ο Ηρακλής έγινε πιο δραστήριος στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού και μείωσε αρχικά σε 1-3 στο 62’ με την κεφαλιά του Γιαννακόπουλου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα, ενώ στο 65’ ο Ζαφειρίου από πολύ κοντά και πλάγια αριστερά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σουπεκιώτη.
Τελικά στο 67’ ο Ηρακλής πλησίασε στο γκολ, όταν ο Σέντζας με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-3.
Στο 85’ ο Σουπεκιώτης απέτρεψε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων όταν με εξαιρετική επέμβαση απέκρουσε σε κόρνερ την κοντινή κεφαλιά του Φώτου.
Στο 88’ ένα φάουλ του Κωστόπουλου εξουδετέρωσε ο Παπαγιάννης, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ιωαννίδης (όπως και στο προηγούμενο ματς στην Ελασσόνα) με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης με βοηθούς τους κ. Θ. Ντελέζο και Καραγιάννη.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Ντιντής Στ., Σκαφιδάς, Γιαννακόπουλος, Τάρτας, Τσακάλι, Μανιώτης, Αλεξανδρής, Τζουμάκης, Κακαβίτσης, Νεμπεγλέρας, Ζαφειρίου (Παπαγιάννης, Φώτος, Τσαπατόρης, Σέντζας, Κυριάκης, Αθανασιάς, Παπαδάκος, Χριστακέας, Μουξιός, Χουλιαρόπουλος, Γκουλοβάγκας, Μούλας).
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας): Σταμέλος, Γκαμπέτας, Φορτομάρης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Ντιντής Θ., Γκιουρσάνης, Κλούρας, Μπενεχούτσος, Μητρούσκας, Κολοβός (Σουπεκιώτης, Κωστόπουλος, Λάλλας, Τζίκα, Σπανός, Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Γουλούλης, Μπέτσιος).

 

Του Άρη Γκουντρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass