Δόξα Αργυροπουλίου: Με αισιοδοξία για άνετη παραμονή

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2019 22:12

Για την ομάδα της Δόξας Αργυροπουλίου τη φετινή χρονιά θα επιχειρηθεί επί της ουσίας ένα νέο ξεκίνημα.

Στον σύλλογο έλαβαν χώρα πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, έμψυχο δυναμικό) γεγονός που σημαίνει ότι η ομάδα «χτίζεται» από την αρχή. Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Τριανταφύλλου, ενώ στην τεχνική ηγεσία θα βρίσκεται φέτος ο Γιώργος Λυκοκώστας. Σε ό,τι αφορά στο έμψυχο δυναμικό, θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στα νέα παιδιά του χωριού με στόχο τα επόμενα χρόνια να αποτελέσουν τον βασικό κορμό της Δόξας Αργυροπουλίου.

Αγωνιστικά, πεποίθηση όλων είναι να αποφευχθούν οι περσινές περιπέτειες και η ομάδα να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή της στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.

«Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή. Να μην εμπλακεί, δηλαδή, η ομάδα στη διαδικασία των πλέι άουτ όπως έγινε πέρσι. Θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μπορέσουμε να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά της ομάδας. Είναι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και ευελπιστούμε έως το τέλος της περιόδου να τους ενσωματώσουμε στην ομάδα, ώστε του χρόνου η ομάδα να στηριχτεί κατ’ εξοχήν στα δικά της παιδιά. Αυτό άλλωστε είναι το σωστό και το πρέπον για ένα ερασιτεχνικό σωματείο» υπογράμμισε ο νέος τεχνικός Γιώργος Λυκοκώστας και πρόσθεσε:

«Σχετικά με το νέο πρωτάθλημα βλέπουμε ότι υπάρχουν 3-4 ομάδες που είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικές και θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα και ακριβώς το αντίστροφο θα γίνει στις τελευταίες θέσεις, δηλαδή 4-5 ομάδες θα παλέψουν για τη σωτηρία. Κάποιες άλλες ομάδες πιστεύω ότι θα είναι εντελώς αδιάφορες από τα μέσα της σεζόν» κατέληξε ο Γιώργος Λυκοκώστας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΤΣΙΑΣ:

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ

Από την πλευρά της διοίκησης ο γενικός αρχηγός (και πρώην πρόεδρος του συλλόγου) Αντώνης Τσίτσιας επισήμανε τα εξής:

«Φέτος θα παρατάξουμε ένα νεανικό σύνολο. Ήρθαν 4-5 καινούργια παιδιά, ενώ θα γίνουν άλλες 2-3 προσθήκες. Κρατήσαμε έναν κορμό από πέρυσι με παιδιά κυρίως από το χωριό που ξέρουν καλά την κατηγορία και παράλληλα προωθήσαμε 6-7 παιδιά από το εφηβικό, τα οποία δείχνουν να έχουν μέλλον.

Είμαστε μία νέα 12μελής διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Βασίλη Τριανταφύλλου. Υπάρχουν φυσικά και 4-5 παλαίμαχοι στο νέο Δ.Σ. που γνωρίζουμε τις δυσκολίες της κατηγορίας και γενικότερα του ποδοσφαίρου. Ο κόσμος βοηθάει και πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό σύνολο με στόχο να πετύχουμε μία άνετη παραμονή και να αναδείξουμε παίκτες για την ομάδα.

Η Δόξα έχει χρόνια στην κατηγορία. Ξέρουμε ότι κάποιες ομάδες έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ, αλλά πιστεύω ότι θα παίξουμε σημαντικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα, γιατί έχουμε δυνατή έδρα. Εκεί ποντάρουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι γιατί έχουμε καλό υλικό και καλό προπονητή» είπε ο Αντώνης Τσίτσιας.

Το μήνυμα των παικτών

Αισιόδοξοι για την επίτευξη του στόχου της άνετης παραμονής παρουσιάστηκαν οι παίκτες της ομάδας. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Γ. Καραντώνης: «Ήρθα σε μία ομάδα που διαθέτει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και θέλουν να αναδειχθούν. Ο βασικός μας στόχος είναι η άνετη παραμονή και από κει και πέρα ό,τι καλύτερο μπορέσουμε να πετύχουμε».

Στ. Μπαχτσιβάνος: «Για μας είναι μία καινούργια χρονιά, καθώς έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές τόσο στη διοίκηση όσο και στο έμψυχο δυναμικό. Στο διοικητικό κομμάτι έχουν μπει νεαρά άτομα που ασχολούνται πρώτη φόρα με το ποδόσφαιρο και θέλουν να βάλουν το στίγμα τους στην ομάδα. Ο Μ.Ο. ηλικίας της ομάδας έχει κατέβει πάρα πολύ. Το ρόστερ απαρτίζεται κυρίως από παιδιά του τόπου μας και από παιδιά της Κ16 που πέρυσι είχαν αξιόλογη πορεία στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε την άνετη παραμονή με το καλό ποδόσφαιρο».

Θ. Νταμπαλέτσιος: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα και μέσα από αυτή να αναδειχθώ και εγώ. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Λ. Μπουζούκας: «Επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια, μιας και ήμουν στη Δόξα πριν δύο σεζόν περίπου. Είμαστε ένα νεανικό σύνολο και βασικός στόχος της ομάδας είναι η σωτηρία χωρίς να εμπλακούμε σε περιπέτειες και από κει και πέρα να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Το πάρε-δώσε

των παικτών

Αποκτήθηκαν: Καραντώνης (Ανάβρα), Βασ. Σακοράφας (ΠΟΕ), Βαλ. Σακοράφας (ΑΠ Ελασσόνας), Θ. Νταμπαλέτσιος (Κ20 Απόλλων Λάρ.), Τσιλοφύτης, Μπουζούκας (Ροδιακός), Τσιάγκος (Λάρισα 2012)

Αποχώρησαν: Κουρμπάτι, Δίχρης, Σχοινάς.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass