Με όνειρα και φιλοδοξίες ο Γ.Σ. Αμπελώνα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΓΙΑΣΜΟ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2019 15:35

Ξεκίνησε και επίσημα η αγωνιστική περίοδος για την ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, με τον καθιερωμένο αγιασμό στο Κλειστό Γήπεδο της πόλης.

Η προετοιμασία της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει προκειμένου ο ΓΣ Αμπελώνα να εμφανιστεί έτοιμος στον θεσμό του Κυπέλλου, που ξεκινά στις 7/9, καθώς και στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, που θα αρχίσει τον Οκτώβριο.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, με το προπονητικό τιμ, τους παίκτες και τη διοίκηση, να ξεκινούν άλλη μια χρονιά γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες.

Η ομάδα του Γ.Σ. Αμπελώνα, με την πρόσφατη προσθήκη του Βασίλη Κυριακόπουλου, έκλεισε το ρόστερ της, το οποίο αποτελείται από τους: Δημήτρη Μπιζιάκη, Περικλή Μανώλα, Θέμη Τεκούση, Δημήτρη Κονδυλόπουλο, Θάνο Μπαμπανάτσα, Βασίλη Κυριακόπουλο, Παναγιώτη Τεκούση, Νάσο Αγαπίου, Παναγιώτη Παλάσκα, Κώστα Σπυρόπουλο, Βασίλη Τεκούση, Θρασύβουλο Κοτσώνα, Δημήτρη Πολιτόπουλο, Νίκο Αποστολάκη, Γιώργο Καρατάσιο και Χρήστο Βλησαρούλη, ενώ το προπονητικό τιμ απαρτίζεται από τους Λευτέρη Χαντζιάρα και Ανδρέα Γιαννόπουλο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνει πως «άλλη μια χρονιά ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες για την ομάδα μας. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους παίκτες μας, να έχουν υγεία και να τιμήσουν τη φανέλα που φοράνε, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της τελευταίας διετίας. Εμείς, ως διοίκηση, είμαστε πάντα στο πλευρό τους και στα δύσκολα και στα εύκολα. Ενωμένοι, συνεχίζουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass