Ελεύθερα και ό,τι βγει...

*ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (19.15)

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2019 15:02

Ελεύθερα και ό,τι βγει θα παίξει σήμερα η ΑΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό στις 19.15 στο Ael Fc Arena, σ' έναν αγώνα όπου και οι δύο ομάδες θα παίξουν με καλή ψυχολογία και σίγουρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δούνε οι φίλαθλοι ένα καλό παιχνίδι.

Η Λαρισινή ομάδα στην πρεμιέρα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι εκτός έδρας κόντρα στον Ατρόμητο(1-1) ενώ ο Ολυμπιακός προέρχεται από την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League.

Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου προσπάθησε να απελευθερώσει από το άγχος τους παίκτες και παράλληλα να τονίσει ότι μπορούσαν να πετύχουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σίγουρα το έργο της ΑΕΛ δεν είναι εύκολο, αλλά από την άλλη η Λαρισινή ομάδα έχει φέτος αξιόλογο υλικό και υψηλούς στόχους.

Σχετικά με το αρχικό σχήμα, πιθανότατα να υπάρχουν μία ή δύο αλλαγές με αυξημένες πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Ντάουντα αντί του Νούνιτς που έπαιξε στην πρεμιέρα στον αγώνα εκτός έδρας με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρίστινσον, στην άμυνα οι Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ, στη μεσαία γραμμή το τρίο Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβις αποτελεί εγγύηση, ενώ αριστερά και δεξιά θα παίξουν μάλλον ο Ζίφκοβις με τον Καρανίκα αντίστοιχα. Ο Μπούστος είναι δεδομένος μπροστά με τον Ντάουντα.

Στο σχήμα ίσως υπάρξει κάποια αλλαγή με Ζίζιτς στην άμυνα ή Μπέρτο(σε κάποια θέση στα πλάγια, ή Σικάφκα. Να υπάρξει ένας εκ των τριών σε κάποια θέση.

ΧΩΡΙΣ ΓΚΕΡΕΡΟ

Χωρίς τους τραυματίες Γκερέρο και Σεμέδο, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Μπενζιά και Λοβέρα, θα παραταχθει ο Ολυμπιακός στη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ στη Λάρισα. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει 21 παίκτες στην αποστολή, με τον Ελ Αραμπί να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήματα των «ερυθρολεύκων». Στην αποστολή βρίσκονται Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Σισέ, Σουντανί, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο 36χρονος Άγγελος Ευαγγέλου από τον Σύνδεσμο Αθηνών θα διευθύνει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό. Βοηθοί του θα είναι ο Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και ο Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου) και παρατηρητής ο Χρήστος Δαγκλής (Μακεδονία). Διαιτητής VAR θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και βοηθός διαιτητή VAR ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Τριάντα μία φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, η ΑΕΛ και ο Ολυμπιακός, στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας. Η προϊστορία ευνοεί την ισοπαλία στα παιχνίδια της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό, στη Λάρισα. Οι «βυσσινί» μετρούν οκτώ νίκες, οι «ερυθρόλευκοι» έντεκα, ενώ δώδεκα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα του Ολυμπιακού με 33-25.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass