Το ταξίδι του μύθου ξεκίνησε...

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2019 15:33

Άρχισε χθες από την κοιλάδα των Τεμπών ο 3ος ποδηλατικός δρόμος της Δάφνης, μια ποδηλατική εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και συνδέει την ιστορία, τη μυθολογία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, ενώ ζωντανεύει ο μύθος του Απόλλωνα και της Δάφνης.

Ο γύρος έκανε πέρασμα και από το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας, όπου εκεί στους ογδόντα περίπου συμμετέχοντες (ανάμεσά τους και ξένοι αθλητές που ήθελαν να πάρουν μέρος στον ξεχωριστό αυτό αγώνα) μίλησαν ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Διά Βίου Μάθησης Νίκος Λιούπας, ο νέος δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης και ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής.

Ο Γιώργος Μανώλης είπε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση συνδυάζει την Κοιλάδα των Τεμπών με το Μαντείο των Δελφών, κάτι που θα πρέπει να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο προς κάθε κατεύθυνση.

Ο Νίκος Λιούπας τόνισε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και είναι ένας αγώνας που συνδέει την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ενώνοντας την Κοιλάδα των Τεμπών με το Μαντείο των Δελφών. Είναι ένας αγώνας, είπε χαρακτηριστικά, με μεγάλη προστιθέμενη αξία στον οποίο συμμετέχουν ξεχωριστοί αθλητές.

Τέλος, ο Θανάσης Παιδής ευχαρίστησε όλους τους φορείς που εμπλέκονται στη διοργάνωση του αγώνα και όλοι οι εμπλεκόμενοι επιθυμούν κάθε χρόνο να είναι και καλύτερος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass