Προπονήθηκε χθες ο Λαμπρόπουλος

*ΔΕΝ ΕΧΕΙ «ΚΛΕΙΣΕΙ» ΑΚΟΜΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ *ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ *ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2019 15:35

Με τη συμμετοχή του Φώτη Λαμπρόπουλου έγινε χθες η προπόνηση της Λάρισας ΚΑΕ στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.

Ο 36χρονος πάουερ φόργουορντ ήρθε χθες στη Λάρισα, όπως αναμενόταν και τέθηκε στη διάθεση του Βασίλη Φραγκιά. Το ενδιαφέρον των «κυανολεύκων» για την απόκτησή του είναι δεδομένο ωστόσο η μεταγραφή του ακόμα δεν έχει «κλείσει». Αντίθετα με τον Φώτη Λαμπρόπουλο, απών από τη χθεσινή προπόνηση ήταν ο Παρκς, ενώ την προσεχή Τρίτη αναμένεται στη Θεσσαλική πρωτεύουσα ο Ρέινολντς, ο πέμπτος Αμερικανός που αποκτήθηκε φέτος από τη Λάρισα ΚΑΕ, προκειμένου να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο μεγάλος αντίπαλος της λαρισινής ομάδας είναι ο χρόνος αφού η προετοιμασία, λόγω της αναμονής για τη wild card, ξεκίνησε με καθυστέρηση. Οι «κυανόλευκοι» κάνουν πραγματικό «αγώνα δρόμου» για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν κάθε διαθέσιμη ημέρα και να εμφανιστούν πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League στην παρθενική τους παρουσία σ' αυτή.

Σε ό,τι αφορά στις μεταγραφές τόσο ο τεχνικός Βασίλης Φραγκιάς όσο και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Τζήμας προσπαθούν να εντοπίσουν μέσα από τις προπονήσεις τις ελλείψεις που υπάρχουν στην ομάδα προκειμένου να γίνουν οι ανάλογες κινήσεις. Ίσως αργήσει λίγο η επόμενη μεταγραφική κίνηση των «κυανολεύκων», καθώς θα πρέπει να φανούν οι πραγματικοί ρόλοι κάθε παίκτη μέσα στην ομάδα προκειμένου να αποφασισθεί ποιος παίκτης θα αποκτηθεί.

Αναφερόμενος στα μεταγραφικά ο τεχνικός Βασίλης Φραγκιάς τόνισε πως «έχουμε σχεδόν τελειώσει με το ρόστερ, αφού απομένουν ελάχιστες… πινελιές ακόμη και πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες αυτό το κομμάτι θα έχει κλείσει. Στην προετοιμασία οι παίκτες δίνουν τα πάντα κι εμείς προσπαθούμε να τους περάσουμε τη φιλοσοφία παιχνιδιού που θέλουμε να έχει η ομάδα στους αγώνες της.

Ξέρουμε ότι ο χρόνος ως και τις 28 Σεπτεμβρίου είναι λίγος, όμως πιστεύουμε ότι θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι στο πρώτο τζάμπολ».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ

Ο ΜΠΛΕΪΚ ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Την απόκτηση του Αμερικανού μπασκετμπολίστα Μπλέικ Χάμιλτον ανακοίνωσε επίσημα χθες η Λάρισα BC. Όπως αναφέρεται «ο απόφοιτος του Buffalo γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 1994 έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται στη θέση «3». Στην Ευρώπη έπαιξε με τη φανέλα της Ventsplis στη Λετονία, της Slam Ostrow στην Πολωνία, στην ΑΕΛ Κύπρου και τελείωσε την περσινή χρονιά με τη φανέλα του Πανιωνίου. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Η Λάρισα ΚΑΕ θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Νεάπολης αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό Ρόδου.

Α.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass