Και με τη βούλα παγκόσμια η Κατερίνα Πιτσιάβα

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2019 16:22

Πιτσιάβα Αικατερίνη-Ειρήνη... κορυφαία αθλήτρια στο Beach Wrestling και με τη βούλα στην κατηγορία των +70 κιλών Γυναικών.

Με ιδανικό τρόπο για την Εθνική ομάδα γράφτηκε ο επίλογος του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beαch Wrestling στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, όπου ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις αγωνιστικές φάσεις σε Πορτογαλία, Βραζιλία, Ουκρανία και Κροατία, με την ελληνική αποστολή να αποσπά τέσσερα μετάλλια. Χρυσό μετάλλιο και τίτλος της παγκόσμιας πρωταθλήτριας για το 2019 για την αθλήτρια του Όγχηστου Πλατυκάμπου Πιτσιάβα Αικατερίνη, η οποία πέρασε αήττητη και από αυτόν τον αγώνα με νίκη στον τελικό επί της Ουκρανίδας αθλήτριας Πάσενιουκ Ειρένε με συγκλονιστικό φινάλε και σκορ 2-1 . Τα υπόλοιπα μετάλλια για την ελληνική ομάδα κέρδισαν οι αθλητές Καριωτάκης Γιάννης στην κατ. των συν 90 κιλών, ο αθλητής Σαμαρτσίδης Χρήστος στην κατ. των - 90 κιλών και ο Γιώργος Κουλουχίδης στην κατ. των - 80 κιλών. Με αυτή την επιτυχία η Λαρισαία αθλήτρια επισφραγίζει το τέλος μια μακρόχρονης και επίπονης αγωνιστικής περιόδου 16 ετών και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας, πιο απαιτητικής και προφανώς πιο ενδιαφέρουσας... Τώρα πλέον η Κατερίνα Πιτσιάβα ετοιμάζεται με τους Καριωτάκη Γιάννη, Σαμαρτσίδη Χρήστο, Γιώργο Κουλουχίδη, Νίκο Αρουζμανίδη και Γρηγόρη Κριαρίδη για τους 1ους Παγκόσμιους Παράκτιους Αγώνες, οι οποίοι αναμένονται με ενδιαφέρον και πρόκειται να διεξαχθούν φέτος για πρώτη φορά στην Ντόχα του Κατάρ με ευθύνη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass