Διοργανώνεται αύριο ο 14ος Πανελλήνιος Μαραθώνιος Κολυμβητικός Αγώνας

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ 2019» - ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ «ΠΕΡΙΠΑΤΟ»

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2019 15:00

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Αγιάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βελίκας «Φιλοκτήτης» συνδιοργανώνουν τον 14ο Πανελλήνιο Κολυμβητικό Αγώνα Μεγάλων Αποστάσεων «Φιλοκτήτης».

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο και περιλαμβάνει δύο διαδρομές απόστασης 7 και 1,5 χλμ. Η εκκίνηση του αγώνα των 7 χλμ. θα δοθεί από την παραλία της Κ. Σωτηρίτσας στις 11 το πρωί, ενώ αυτή του 1,5 χλμ. θα πραγματοποιηθεί σε τριγωνική διαδρομή στην παραλία της Βελίκας. Ο τερματισμός και των δύο διαδρομών θα γίνει στην παραλία της Βελίκας στην οργανωμένη ακτή μπροστά από το Café Spitaki.

Σήμερα στον ίδιο χώρο θα διοργανωθεί ο καθιερωμένος βραδινός «κολυμβητικός περίπατος» απόστασης 1 περίπου χλμ. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα και να διανυκτερεύσουν στην περιοχή θα πρέπει να το δηλώσουν, καθώς επίσης και τα συνοδά μέλη, μαζί με την αίτηση συμμετοχής.

Ο «Φιλοκτήτης» αποτελεί εδώ και 14 συνεχόμενα χρόνια, έναν σημαντικό αθλητικό θεσμό και ένα ξεχωριστό σημείο αναφοράς για την περιοχή, αφού είναι ο μοναδικός - στο είδος του - αγώνας ανοικτής θαλάσσης που διεξάγεται στον νομό της Λάρισας. Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι οι συμμετοχές αθλητών της κολύμβησης, από τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τη Χαλκιδική, τη Σκιάθο και από άλλες περιοχές της Ελλάδος με τις ηλικίες τους να κυμαίνονται από 14 έως 67 ετών!

Υγειονομικοί υποστηρικτές του αγώνα θα είναι οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στα e-mail topalis.k@gmail.com και galatos01@gmail.com ενώ οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την ευθύνη για τυχόν ατυχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, συμπληρώνοντας πριν την εκκίνηση υπεύθυνη δήλωση.

Την Οργανωτική Επιτροπή στελεχώνουν και τη φετινή χρονιά οι κ. Νίκος Ντάγκας, Κώστας Τοπάλης, Άρης Γαλάτος και Ηρακλής Τσιάμαλος. Οι αθλητές θα βραβευτούν για την προσπάθειά τους σε μια σεμνή τελετή με τη λήξη των αγώνων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά t-shirts, μετάλλια και διπλώματα προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενώ θα τους προσφερθούν τοπικές λιχουδιές και εδέσματα, προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Βελίκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass