Φιλική νίκη του Οικονόμου

ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ 4-0

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2019 15:39

Χρησιμοποιώντας κατά κόρον θεωρητικά αναπληρωματικούς παίκτες, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη προχθές στο «Δημήτριος Τσιβούλης» της Νίκαιας του τοπικού Παναγροτικού με 4-0.

Οι «Πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 32' με τον Δραχαλίβα, ενώ στο 43' δεύτερο γκολ του ιδίου ακυρώθηκε με υπόδειξη του β' βοηθού ως οφσάιντ. Στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποίησε την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση ο νεοαποκτηθείς Μπάμης και με την παράλληλη είσοδο του Μπαλογιάννη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων διευρύνθηκε. Στο 52' ο Τσιούτσιας σημείωσε το 0-2, στο 73' ο Μπάμης το 0-3 και στο 76' εξ επαφής ο Αποστολάκης διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Τον αγώνα διηύθυνε αφιλοκερδώς ο βετεράνος Ηλίας Νατσιούλας, με βοηθούς τους πρωτοεμφανιζόμενους Ξένια Μπελμεζά - Σταμάτη Τσιλοφίτη, που αποφοίτησαν από την τελευταία σχολή διαιτησίας της ΕΠΣΝΛ.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Βαγγέλης Μπρισίμης): Παπαγιάννης, Δ.Ψαρούλης, Αντ.Ψαρούλης, Αετόπουλος, Πανδρεμένος, Σώκος, Φάσσας, Ανδρεόπουλος, Καραφέριας, Παπακώστας, Χουσενάι.

Έπαιξαν επίσης στο δεύτερο ημίχρονο και οι Νικολακούλης, Ολομάνι, Νούσιας, Γεωργόπουλος, Ρόκκας.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Σαμπανλάρι, Δραγατσίκης, Γαλάνης, Ποτούσογλου, Μάρκο (46' Μιφτάρι), Χρυσοστόμου, Καραγιάννης, Τσιούτσιας, Αργύρης (46' Μπάμης), Δραχαλίβας (69' Μπαλογιάννης), Αποστολάκης.

* Τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για τον Οικονόμο είναι το αυριανό, οπότε θα υποδεχθεί στην Τσαριτσάνη τον Διγενή Νεοχωρίου, αντίπαλό του και στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Ώρα έναρξης του αγώνα ορίσθηκε η 16.30'.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass