Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έκαναν το «3x3»

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2019 20:45

Η Ξάνθη γράφει ιστορία, καθώς για πρώτη φορά καταφέρνει να ξεκινήσει σεζόν στο πρωτάθλημα με τρεις συνεχείς νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-1!

Η ακριτική ομάδα, μετά τις νίκες, εκτός έδρας, με ΑΕΚ και Παναιτωλικό, έκανε το 3x3, επικρατώντας δύσκολα στα Πηγάδια του Αστέρα Τρίπολης με 2-1. Προηγήθηκε με τα γκολ των Τζουρίτσκοβιτς (19’) και Στέρτζον (55’), ενώ η ομάδα της Τρίπολης, που ήταν καλύτερη στο β’ ημίχρονο, κατάφερε να μειώσει με τον Μαρκ Φερνάντεθ στο 59ο λεπτό.
ΞΑΝΘΗ (Ραμίρεθ): Σάο Μπέντο, Ντίρεσταμ, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα, Τέρκι, Κοβάτσεβιτς, Μπαριέντος (73’ Φοσέ), Τεσέιρα, Τζουρίτσκοβιτς (65’ Ντε Αμορίμ), Στέρτζον (80’ Καμαρά).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Αντζουλάς (46’ Κώτσιρας), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μαρτίνεθ, Καπίγια, Μουνάφο (85’ Ιγκλέσιας), Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ, Ριέρα (73’ Χαουρέγκι), Μπαράλες.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ
«Τρία στα τρία» για την αναγεννημένη ΑΕΚ του Νίκου Κωστένογλου, που επικράτησε 2-0 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ. Ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη της Ένωσης από τότε που την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο 49χρονος προπονητής. Το σκορ άνοιξε ένας... πρώην παίκτης της ΑΕΚ, ο Βασίλης Πλιάτσικας με αυτογκόλ μετά από γύρισμα του Λιβάγια στο 37’, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε ο Όγκιεν Βράνιες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+3’) με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Λιβάγια.
ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Οικονόμου, Λόπες, Κρστίτσιτς (76’ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Ζεράλντες (71’ Βέρντε), Λιβάγια, Αλμπάνης (63’ Κλωναρίδης), Γιακουμάκης.
ΛAMIA (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Σάλιακας, Βύντρα, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος (85’ Μπουλούλης), Μπεχαράνο (36’λ.τρ. Βασιλόγιαννης), Σκόνδρας, Ρόμανιτς (65’ Τουράμ), Καραμάνος.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΜΕ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ ΓΙΑ ΑΡΗ
Με τον Γιάννη Φετφατζίδη να πετυχαίνει ένα γκολ και να δημιουργεί άλλα δύο, ο Άρης έφτασε στο επιβλητικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού στο "Κλεάνθης Βικελίδης", καταγράφοντας την πρώτη φετινή του νίκη. Μόλις έναν βαθμό, στο ίδιο διάστημα, έχουν οι "πράσινοι", με οκτώ γκολ παθητικό! Οι σκόρερ της αναμέτρησης Φετφατζίδης (20’), Φραν Βέλεθ (44’), Ντιγκινί (54’) και Ιντέγε (64’).
ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Koυέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ (83’ Δεληζήσης), Ρόουζ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (73’ Μαντσίνι), Γκάμα (63’ Λάρσον), Ιντέγε
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (46’ Κολοβός), Ινσούα (69’ Περέα), Γιόχανσον, Δώνης, Ζαχίντ (59’ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Μακέντα

«ΠΕΝΤΑΡΑ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ
Ο Ολυμπιακός σταμάτησε το αήττητο σερί του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα, υποχρεώνοντας τους Θεσσαλούς σε βαρύτατη ήττα με 5-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Γκιγιέρμε (12’), Ελ Αραμπί (72’), Κούτρης (79’), Βαλμπουενά (83’, πέν.), Σουντανί (90’+3’). Στο 21’ σε εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά από αριστερά, η κεφαλιά του Μυστακίδη πήγε προς τα πίσω και σταμάτησε στο οριζόντιο του Βόλου, ενώ στο 82’ αποβλήθηκε ο Λύρατζης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Μεριά, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε (84’ Μπενζιά), Καμαρά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς (70’ Σουντανί), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί (74’ Γκερέρο).
ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Διαμαντής, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (56’ Μαξ), Ζοάο, Μπαλογιάννης, Μουνίθ (85’ Ηλιόπουλος), Μυστακίδης (69’ Ατιγιάτ), Γέντρισεκ.

ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Συναρπαστικό παιχνίδι στο Περιστέρι, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει στις καθυστερήσεις τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο (3-2). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με τα γκολ των Ακπομ (17’) και Μάτος (22’), αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με δύο γκολ του Βέλλιου (45’, 52’).
Ο Βαρέλα πέτυχε γκολ στο 88ο λεπτό, αλλά το VAR τον «συνέλαβε» σε θέση οφσάιντ, για να έρθει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κρέσπο να χαρίσει τη μεγάλη νίκη στους πρωταθλητές!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Θεοδωράκης, Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Καχίλα(75’ Μπαένα), Μάντσον, Χαρίσης (88’ Ουγκράι), Μανούσος (79’ Ενσικουλού), Ρόσα, Βέλλιος.
ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης, Εσίτι (61’ Ελ Καντουρί), Μίσιτς, Λημνιός, Μπίσεσβαρ (61’ Ζαμπά), Πέλκας (78’ Σφιντέρσκι), Ακπομ.

Ο ΟΦΗ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του ΟΦΗ στη φετινή διοργάνωση της Super League, αφού συνέχισε με νίκη και την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης. Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού τη 2η ημέρα στο ΟΑΚΑ και την ισοπαλία με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα, οι Κρητικοί φιλοξένησαν τον Παναιτωλικό, τον οποίο νίκησαν στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με 3-1 κι έφτασαν τους 7 βαθμούς. Η ομάδα του Αγρινίου που αγωνιζόταν από το 29’ με δέκα παίκτες, αφού ο Μιμίτο είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης για επικίνδυνο παιχνίδι πάνω στον Κοροβέση, γνώρισε την τρίτη συνεχή ήττα της και παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης.
Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 54’ με τον Τσιλιανίδη, ενώ στο 61’ ο Μάνος διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Ο Παναιτωλικός μείωσε στο 69’ με τον Μοράρ, αλλά η ομάδα του Γιώργου Σίμου σημείωσε και τρίτο τέρμα στο 85’ και πάλι με τον Τσιλιανίδη.
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (34’ Μπράουν), Νέιρα, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Ναμπί (81’ Σακόρ), Σεμέδο, Μάνος (88’ Φιγκεϊρέδο).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουίς Κάστρο): Κνετ (79’ Γιαννακόπουλος), Σανιά, Μαλή, Γιοβάνοβιτς, Λουτσιάνο, Ντάλσιο, Λουσέρο, Ντίαζ, Μιμίτο, Ντουάρτε (60’ Μοράρ), Μπαϊροβιτς (46’ Αριγίμπι).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass