Πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδας η ομάδα ποδοσφαίρου της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.

ΣΤΟ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2019 15:58

Πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδας αναδείχθηκε η ομάδα ποδοσφαίρου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης Αποκατάστασης (Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.) στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5Χ5 για την Ψυχική Υγεία.

Διοργανωτές του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 5Χ5 είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΕΠΟ) και ο Φορέας ΕΔΡΑ - Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων και στο εν λόγω Πρωτάθλημα συμμετέχουν ομάδες φορέων ψυχικής υγείας από όλη την Ελλάδα, απαρτιζόμενες από λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας και επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Η ομάδα της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α, η οποία απαρτίζεται από 9 παίκτες, αντιμετώπισε στην προκριματική φάση τις ομάδες ποδοσφαίρου του Ξενώνα «Άργισσα» του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και τη δομή ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης του Φορέα Ε.Π.Α.Ψ.Υ. που εδρεύει στη Λαμία, φέρνοντας νικηφόρα αποτελέσματα και στους δύο αγώνες, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Τα νικηφόρα αυτά αποτελέσματα εξασφάλισαν στην ομάδα τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί στις Εγκαταστάσεις των Εθνικών Ομάδων στον Άγιο Κοσμά, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα. Η Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. ως αρωγός κάθε δράσης που στοχεύει στην προαγωγή της ψυχικής υγείας αλλά και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους λήπτες και επαγγελματίες που έλαβαν μέρος στην προκριματική φάση του Πρωταθλήματος, την ΕΠΟ και τον Φορέα ΕΔΡΑ που διοργανώνουν το Πρωτάθλημα και να πει ένα μπράβο στον Θοδωρή, τον Χρήστο, τον Σπύρο, τον Άγγελο, τον Χρήστο, τον Δημήτρη, τον Γιώργο, τον Βασίλη και τον Γιάννη, οι οποίοι ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους κ. Κυρίτση, «ψυχή τε και σώματι» έφεραν το νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα, αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες συμμετοχής σε όλους. Επίσης, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμπαραστάτες φίλους των αθλητών που παρευρέθηκαν στην πόλη της Λαμίας υποστηρίζοντας τη δράση αλλά και την ομάδα. Η τελική φάση θα γίνει στην Αθήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass