Προπόνηση στο ARENA χθες για την ΑΕΛ

*ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ *ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΣΟΞΙΑ ΣΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2019 22:18

Προπόνηση στο γήπεδο που θα γίνει ο κυριακάτικος αγώνας με την Ξάνθη, το AEL FC ARENA, έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και μάλιστα την ίδια ώρα που θα διεξαχθεί και το ματς με τους Ακρίτες, στις 3 μετά το μεσημέρι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου έδωσε έμφαση κυρίως στην τακτική και το ζητούμενο είναι οι ποδοσφαιριστές να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που δημιουργούν και να υπάρχει πιο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Η άδικη ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 1-0, έχει «πεισμώσει» όλους στην ομάδα, καθώς οι δυνατότητές της είναι μεγαλύτερες και χρειάζεται μία νίκη για να έρθουν τα καλύτερα και να ανέβει η ψυχολογία.

Για να γίνει αυτό, την Κυριακή οι παίκτες πρέπει εγωιστικά να δούνε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, να δώσουν την χαρά που περιμένουν οι φίλοι της ΑΕΛ και να τους πείσουν με την εμφάνισή τους για να πιστέψουν περισσότερο, πως τη φετινή χρονιά οι επιτυχίες θα είναι μεγαλύτερες από ό,τι την περσινή σεζόν.

Αντίπαλος είναι μια ομάδα που στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League πέτυχε ισάριθμες νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ(2-1), εκτός έδρας με την ΑΕΚ και τον Παναιτωλικό, ενώ στην έδρα της κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή τους.

Από αγωνιστικής πλευράς, ο κ. Γρηγορίου αναζητεί τον αντικαταστάτη του Ζίφκοβις, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στον αγώνα με τον Πανιώνιο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Ασούμπρε.

Το σύστημα που φαίνεται πως θα παίξει η ΑΕΛ είναι το 3-5-2, χωρίς όμως να αποκλείεται και κάποια αλλαγή στον σχηματισμό, κάτι για το οποίο θα αποφασίσει ο προπονητής της, για να γίνει η ομάδα πιο αποτελεσματική, κόντρα στη δυνατή και αήττητη μέχρι τώρα Ξάνθη.

Για σήμερα και πάλι η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει την ίδια ώρα του παιχνιδιού της Κυριακής, πάλι στο AEL FC ARENA, εκτός αν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν, καθώς η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας κάνει λόγο για βροχές και αλλαγή του καιρού.

Η ΞΑΝΘΗ

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για τον αγώνα με την ΑΕΛ, κάτω από τις οδηγίες του Κίκο Ραμίρεθ.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα εκτός του Μπαξεβανίδη, ενώ ο Βασίλης Φασίδης συμμετείχε μετά από αρκετό διάστημα, σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass