Πρόβα πρωταθλήματος για τον Απόλλωνα

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ (17:30)

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2019 15:39

Πρόβα τζενεράλε σήμερα για τον Απόλλωνα Λάρισας, δέκα ημέρες πριν την προγραμματισμένη επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» θα αγωνιστούν σε φιλική αναμέτρηση στις 17:30 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ανατολής του ΠΕΑΚΙ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι ένα πολύ καλό τεστ και για τις δύο ομάδες.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να υποβιβάστηκε από τη Super League αλλά με βαριά φανέλα, οι παίκτες της λαρισινής ομάδας θα προσπαθήσουν να δείξουν μια καλή αγωνιστική εικόνα και πως είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Αριαν Μπελά, ο οποίος έκανε μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα στα Γιάννενα, πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τους έντεκα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στην Κέρκυρα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 29 Σεπτεμβρίου - εάν δεν αλλάξει κάτι - στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Η αποστολή του Απόλλωνα θα αναχωρήσει σήμερα στις 12:30 μετά το μεσημέρι από το γήπεδο της Φιλιππούπολης και συμπεριλήφθησαν σε αυτή οι παρακάτω 22 ποδοσφαιριστές: Γκέκας, Βασιλειάδης, Σκούπρας, Κούλπας, Κουρτεσιώτης, Καμπέρης, Σουλιώτης, Κωστούλας, Καρατάσιος, Καρίκκι, Χατζής, Μπιμάι, Ναζίμ, Νούσιος, Βαγενάς, Νύκταρης, Γκουστάβο Σάντος, Μπρέμπος, Μπαστακός, Σιφναίος, Τασιούλης και Γεωργακόπουλος. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Λίταινας.

*Ο αγώνας γίνεται στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ανατολής του ΠΕΑΚΙ, εξαιτίας σποράς στο "Ζωσιμάδες" για την καινούρια χρονιά και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass