Ξεκίνημα με φιλοδοξίες στον Γ.Σ. Αγ. Κων/νου Λάρισας

ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2019 15:41

Με φιλοδοξίες και διάθεση για διακρίσεις ξεκίνησε η χρονιά για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Γ.Σ. Αγ. Κων/νου Λάρισας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2019-2020) στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Αγ. Κωνσταντίνος είναι η μοναδική ομάδα χάντμπολ που εκπροσωπεί την πόλη σε πρωτάθλημα Εθνικής κατηγορίας, όπως αυτό της Β’ Εθνικής στο οποίο μετέχει από πέρσι.

Υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού Τάσου Μίχη οι «κυανόλευκοι» ευελπιστούν φέτος να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να θέσουν τις βάσεις για το μέλλον. Τα διοικητικά και οργανωτικά θέματα της ομάδας θα τρέξει η πεντάδα που αποτελείται από τους Πέτρο Καλτσίδη, Άκη Δαρδούμπα, Γιάννη Γκουντόπουλο, Λευτέρη Παππά και Αθανάσιο Θάνο. Ένας από τους βασικούς στόχους για τη νέα χρονιά είναι η δημιουργία ηλικιακών τμημάτων (Ακαδημία).

Π. ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ: ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ

ΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί ενθουσιασμός για την όρεξη, με την οποία νέοι και παλιοί παίχτες ανταποκρίθηκαν στην έναρξη της προετοιμασίας. Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Καλτσίδης «στόχος της ομάδας είναι μία αξιοπρεπής παρουσία σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα, απέναντι σε αντιπάλους με πολυετή παρουσία στον χώρο του χάντμπολ. Η προσπάθεια που καταβάλλουμε για να δηλώνει «παρών» το Λαρισινό χάντμπολ σε πρωταθλήματα Εθνικών κατηγοριών είναι τεράστια, κόντρα στις πολλές αντιξοότητες, με κυριότερη τις μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις που προκύπτουν λόγω των μακρινών μετακινήσεων για αγώνες, την πληρωμή διαιτητών-κριτών τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια και πολλών άλλων εξόδων. Η αγάπη όμως των ανθρώπων του Γ.Σ. Αγ. Κωνσταντίνου Λάρισας για το άθλημα είναι τόσο μεγάλη που θα υπερνικήσει και φέτος τα μεγάλα προβλήματα και χωρίς τραυματισμούς ευχόμαστε να έχουμε μία παραγωγική χρονιά μέσα σε καθαρά αθλητικά πλαίσια» κατέληξε ο κ. Καλτσίδης.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Οι παίκτες που αποτελούν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας είναι οι Αλεξανδρής, Γεοργομήτρος, Γκαράτσας Κ., Γκαράτσας Ορ., Γκουντόπουλος, Γούτας, Δαρδούμπας, Δρακωτός, Θάνος, Καζαζίδης, Καλτσίδης, Κανάκης, Καρλιάμπας, Κατσαβός, Καφφές, Μπατρακουλής, Ντάιος, Παπαπροκοπίου, Παπούλιας και Παππάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass