«Ολοι μαζί τρέχουμε για τα παιδιά με χρόνια νοσήματα»

ΕΚΚΙΝΗΣΗ - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2019 15:07

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, ο Τοπικός Όμιλος για την Unesco N. Λάρισας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας συνδιοργανώνουν μεθαύριο Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΣ Πελασγός», τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Νομού Λάρισας:


1) Αγώνα Δρόμου 500 μ. για ΑμεΑ ανεξαρτήτου ηλικίας (Αρχαίο Θέατρο, αναστροφή στον κυκλικό κόμβο και στη συνέχεια Βενιζέλου και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο)
2) Αγώνα Δρόμου 800 μ. για Παίδες - Κορασίδες (Αρχαίο Θέατρο, γέφυρα του Πηνειού, αναστροφή στην πιάτσα ταξί και στη συνέχεια πάλι Γέφυρα του Πηνειού, Βενιζέλου και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο)
3) Αγώνα Δρόμου 2.000 μ. Ανδρών -Γυναικών (Αρχαίο Θέατρο, γέφυρα του Πηνειού, Γεωργιάδου, Δήμητρας, Βύρωνος , πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο, Μητροπολίτου Αρσενίου, Αγίου Αχιλλίου, Πολυκάρπου, Βενιζέλου και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο) και
4) Αγώνα Δρόμου 7.000 μ. στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας, Ανδρών -Γυναικών (Αρχαίο Θέατρο, γέφυρα Πηνειού, Γεωργιάδου, Αεροδρομίου, Ηρώων Πολυτεχνείου Λαγού, Κραννώνος, Σκίπη, Αθηνάς, Καλλιθέας, Βενιζέλου, Αρχαίο Θέατρο) με το σύνθημα «Όλοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα» με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας στο θέμα των χρόνιων παθήσεων.
Επίσης, η διοργάνωση, γίνεται στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτισμού 2019 με σκοπό την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου και του ιστορικού κέντρου της πόλης της Λάρισας.
ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Οι εκκινήσεις θα δοθούν απ’ το Αρχαίο Θέατρο και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ
- Αγώνας Δρόμου ΑμεΑ 500 μέτρων
- Αγώνας Δρόμου Μαθητών Δημοτικού 800 μ.
- Αγώνας Δρόμου Ανδρών -Γυναικών 2.000 μ. στον λόφο του Φρουρίου
- Αγώνας Δρόμου Ανδρών -Γυναικών 7.000 μ. στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Για την απόσταση των 500 μ. για ΑμεΑ, η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:30 π.μ. και των 800 μ. στις 9:50 π.μ.
Η εκκίνηση, για τα 2.000 μ. θα δοθεί στις 10:25 π.μ.
Η εκκίνηση, για τα 7.000 μ. θα δοθεί στις 10:30 π.μ.
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Μέχρι σήμερα θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Παναγούλη 2, 3ος όροφος (ώρες 9.00 - 15.00)
* Από τους διοργανωτές επισημαίνεται πως μεθαύριο Κυριακή λόγω του αγώνα δρόμου και από τις 10:30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι θα παραμείνουν κλειστοί οι δρόμοι από τον κυκλικό κόμβο του Αγίου Αχιλίου, η Γεωργιάδου, η Ηρώων Πολυτεχνείου, η Λαγού, η Κρανώνος και η Καλλιθέας. Η τροχαία Λάρισας δεν θα επιτρέψει τη συγκεκριμένη ώρα την έξοδο από το κέντρο της πόλης, αλλά ούτε και την είσοδο σε αυτό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass