Παίζω βόλεϊ...

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2019 16:41

Από την ΕΑΛ ανακοινώθηκαν τα παρακάτω σχετικά με την εκδήλωση "Παίζω βόλεϊ", που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική πλατεία, το περασμένο Σάββατο.

"Με την έναρξη της φετινής χρονιάς ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε αθλητική εκδήλωση - με μεγάλη επιτυχία στην Κεντρική πλατεία της πόλης μας. Εκεί τα παιδιά των ακαδημιών μας συμμετείχαν σε παιχνίδια μίνι βόλεϊ, καθοδηγούμενα από τους προπονητές τους. Επίσης, συμμετείχαν και παιδιά που δεν ήταν εγγεγραμμένα στον σύλλογό μας και θέλησαν να έρθουν σε επαφή με το άθλημα του βόλεϊ. Μέσα σ' ένα ευχάριστο κλίμα, με μεγάλη διάθεση τα αγόρια και κορίτσια προσπάθησαν να δείξουν τις ικανότητές τους με την επίβλεψη των προπονητών-δασκάλων τους, μοιρασμένα ανάλογα με την ηλικία τους, παρουσία των γονέων τους. Το αποτέλεσμα της εκδήλωσης ήταν άκρως ενθαρρυντικό, φάνηκε αυτό που άλλωστε γνωρίζουν και αναγνωρίζουν σ' όλη την Ελλάδα, ότι η Λάρισα και συγκεκριμένα η ΕΑΛ είναι πηγή ταλέντων στο βόλεϊ αθλητών/τριών. Η ΕΑΛ πιστή στη φιλοσοφία και παράδοση που έχει δημιουργήσει, δείχνει πάντοτε μεγάλη προσοχή στον αναπτυξιακό αθλητισμό και την υποδομή της με σκοπό τη μετέπειτα στελέχωση των μεγαλύτερων -ηλικιακά- ομάδων της. Όλα αυτά τα χρόνια η ΕΑΛ σε αναπτυξιακό επίπεδο έχει κερδίσει τον θαυμασμό όλης της Ελλάδας, όχι μόνο με το κοινωνικό της έργο (αφού εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές/τριες ετησίως αθλούνται, υπό την επίβλεψη αξιόλογων προπονητών - παιδαγωγών μακριά από διάφορους κινδύνους) αλλά και με τις επιτυχίες της, που έχει κατακτήσει με πανελλήνια χρυσά - αργυρά και χάλκινα μετάλλια! Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Αλεξούλης Γιάννης, Δαούλας Θωμάς, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος για τον αθλητισμό κ. Μιχ. Αναστασίου, ο πρόεδρος της ΕΑΛ κ. Γιαν. Περουλάκης, ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ γυναικών της ΕΑΛ κ. Κώστας Παπαγιάννης και μέλη της Διοίκησης της ΕΑΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass