Πανέτοιμος για νίκη ο Ηρακλής Λάρισας

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΤΟΝ Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ (16:00)

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2019 15:33

Την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θέλει να πετύχει σήμερα ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος στο γήπεδο της Φιλιππούπολης υποδέχεται στις 16:00, τον Α.Ο. Σελλάνων.

Παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο και οι «κυανόλευκοι» της Λάρισας είναι πανέτοιμοι για το «τρίποντο».
Σίγουρα θα είναι δύσκολη η αποστολή τους απέναντι σε ένα καλογυμνασμένο σύνολο, που έχει έμπειρους παίκτες στο ρόστερ του, μεταξύ αυτών και τους Λαρισαίους Χρήστο Καλούση, Κωνσταντίνο Μακρή, Άγγελο Σταυράκη, Νίκο Λούγκο, Βασίλη Παπαγεωργίου, Δημήτρη Καλφούντζο, Δημήτρη Τζουμάκη και Αποστόλη Γαρυφαλλόπουλο, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα από τον Απόλλωνα Λάρισας.
Επίσης προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Μπάμπης Μπακαρός, πρώην στέλεχος του προπονητικού τιμ του Απόλλωνα Λάρισας.
Όμως οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Χατζηλιάδη φέρονται αποφασισμένοι να κατακτήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα και να ατενίζουν με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μονομαχία των δύο πάγκων, καθώς ο Χρήστος Χατζηλιάδης με τον νυν τεχνικό του Α.Ο. Σελλάνων Γιάννη Μπουρνάκα, έχουν πολλά να... θυμηθούν από το παρελθόν.
Ο Χατζηλιάδης ήταν ποδοσφαιριστής στη Δήμητρα Γιάννουλης όταν ο Μπουρνάκας ήταν προπονητής στους «Πράσινους», ενώ υπήρξε συνεργάτης του Μπουρνάκα στην καρδιτσιώτικη ομάδα και όταν αποχώρησε εκείνος και πήγε στον Αχιλλέα Φαρσάλων, έμεινε ως πρώτος προπονητής και οδήγησε την ομάδα στα μπαράζ ανόδου.
Με τη λαρισινή ομάδα δεν θα αγωνιστεί ο κεντρικός αμυντικός Τάρτας, ο οποίος αποβλήθηκε στην Κατερίνη, στον αγώνα με τον Πιερικό.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο κ. Γεώργιος Μελτζανίδης (Ημαθίας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Αθανάσιο Παπαδάκη και Γεώργιο Χριστοδούλου από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ιωάννης Κρίκης, από την ‘Ένωση Τρικάλων.
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
Ο Ηρακλής Λάρισας με ανακοίνωσή του προσκαλεί τους φιλάθλους του νομού στον πρώτο του εντός έδρας αγώνα στην Γ’ Εθνική μετά από 21 χρόνια, σε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Παράλληλα το Δ.Σ. της ομάδας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα και προσωπικά προς τον πρόεδρο του κ. Χρήστο Τερζούδη, για την παραχώρηση του γηπέδου Φιλιππούπολης, παρόλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τον ορισμό και του παιχνιδιού Ολυμπιακού Βόλου – Βέροιας (αύριο Κυριακή) στο ίδιο γήπεδο.
Άλλωστε όπως αναφέρει, Απόλλων και Ηρακλής Λάρισας είναι δύο γειτονικά σωματεία και ως φιλοσοφία της διοίκησης είναι να υπάρχει άριστη συνεργασία και θα είναι δίπλα στους «κυανόλευκους» σε οτιδήποτε χρειαστούν.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(3η αγωνιστική)
ΣΗΜΕΡΑ
16:00 Ηρακλής Λ. - Α.Ο.Σελλάνων
(γηπ. Φιλιππούπολης)
ΑΥΡΙΟ
16:00 Μετέωρα - ΑΕ Καρίτσας Ν
16:00 Νεοχώρι - Αταλάντη
16:00 Ατρόμητος Π.-Στεφανοβίκειο
(γηπ. Καμινάδων Καρδίτσας)
16:00 Θησέας Αγριάς - Ποταμιά
16: 00 Οικονόμος - Δίας Δίου
16:00 Πιερικός - Αλμυρός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
Καρίτσα 7-1 6
Πιερικός 5-0 6
Αταλάντη 3-0 6
Σέλλανα 4-3 4
Αλμυρός 2-2 3
Δίας Δίου 2-5 3
Ατρόμητος Παλαμά 3-2 3
Διγενής Νεοχωρίου 2-3 1
Θησέας Αγριάς 2-3 1
Ποταμιά 1-2 1
Οικονόμος 0-2 1
Μετέωρα 1-3 1
Στεφανοβίκειο 2-4 1
Ηρακλής Λάρ. 0-4 1

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass