Στη μάχη της Ολυμπιακής πρόκρισης ο Πετρούνιας

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2019 16:44

Ραντεβού με την ιστορία έχουν οι Έλληνες πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας, Νίκος Ηλιόπουλος και Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, οι οποίοι αγωνίζονται σήμερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης της Στουτγκάρδης.


Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων (2015, 2017, 2018) Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος προέρχεται από την επέμβαση που είχε κάνει στον ώμο και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης θα κυνηγήσουν, ο καθένας με τις δικές του πιθανότητες, το Ολυμπιακό «εισιτήριο» μέσω της διάκρισης στον τελικό των κρίκων. Διαφορετικό... μονοπάτι θα ακολουθήσει ο ρέκορντμαν των πανελλήνιων τίτλων Νίκος Ηλιόπουλος, ο οποίος θα παρουσιάσει προγράμματα και στα έξι όργανα,
Οι Έλληνες αθλητές έχουν κληρωθεί να αγωνιστούν σήμερα (17:30-20:15), στην πρώτη από τις δύο ημέρες του γενικού προκριματικού αγώνα, μέσα από τον οποίο θα αναδειχθούν οι 24 φιναλίστ στο σύνθετο ατομικό, οι οκτώ φιναλίστ σε κάθε ένα από τα επιμέρους όργανα, καθώς και οι οκτώ χώρες που θα προκριθούν στον τελικό του ομαδικού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass